Stappen zetten en doelen bereiken doe je zo

lienke dear good morning fitgirl blogger

REACH GOALS! Van het behalen van doelen word je hartstikke gelukkig. Hoe groot of klein ook. Wil jij nu echt eens stappen zetten, op persoonlijk vlak groeien en je doelen behalen? Het begin is het moeilijkst, maar deze vijf blogs motiveren je gaan je supergoed helpen. Succes!

goede doelen 3

Belangrijk: motivatie

Zonder motivatie gaat het sowieso niet lukken. Je moet 100% procent achter je doel staan en zelfs nog een beetje extra geven. Heb je even een extra duwtje in de rug nodig? Met deze 5 motiverende video’s heb jij binnen no-time je motivatie terug. En dat is handig, want groeien lukt alleen met genoeg motivatie. JIJ moet dit willen!

Hoe maak je goede doelen?

Maar dan? Je wilt stappen zetten, maar waar begin je? En waar wil je eigenlijk naartoe? Weet jij het? Mega lastig! Met deze tips is het stellen van doelen helemaal een eitje. En het allerbelangrijkste: hierdoor zijn jouw doelen haalbaar, maar wel ambitieus genoeg. Want niets is vervelender dan je doelen niet halen. Toch?! Word ik in ieder geval niet blij van.

tekenen dat je gelukkig bent met jezelf 1

Motiverende omgeving

Niet alleen jij moet gemotiveerd zijn, ook je omgeving moet motiverend zijn. Je weet wel, een prikkel of een steuntje in de rug, een uitlaat, een boost in je omgeving die er voor zorgt dat jij je doelen en dromen blijft nastreven. Waarom die motiverende omgeving zo belangrijk is lees je hier. Ben jij iemand die liever alles zelf oplost? Me, myself and I. Dan is deze voor jou.

Hoe staat het met jouw doelen?

Focus op je doelen

Vind jij het moeilijk om tijd te maken voor je doelen? Ben je supersnel afgeleid? Dan is deze challenge echt iets voor jou. Elke dag ga je twee uur lang een superstorende factor uit je leven halen. Zodat jij twee uur lang gefocust kunt zijn om stappen te zetten en eindelijk werk uit je vingers krijgt. Weet jij al wat die storende factor is? Doe zeker eens mee met de #DEARGOODCHALLENGE: Get focussed!

organize tips dgm

Weg met de chaos

Chaos in je hoofd en een to-dolijst die niet meer bij te houden is. Je weet niet eens meer waar je moet beginnen. Pfff, soms zo herkenbaar. Gelukkig heb ik 5 tips waardoor we die chaos zo kwijt zijn. Structuur, rust en meer tijd om te werken aan je doelen. HEERLIJK! Kan iedereen wel eens als reminder gebruiken toch?

Dit vind jij vast ook leuk:

2 Responses to “Stappen zetten en doelen bereiken doe je zo”

juni 01, 2019 at 6:28 am, #DEARGOODCHALLENGE: Spring cleaning - DEAR GOOD MORNING said:

[…] de omgeving waar je je in bevindt op orde is, dan kan je je beter focussen op je doelen.  Ik vertelde je al eerder hoe belangrijk ik het vind om doelen te stellen voor mezelf.  En die doelen wil […]

Reply

Avatar

juni 03, 2019 at 12:37 pm, Gezonde blog said:

Bedankt voor je leuke en fijne artikel! 🙂

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots