Succesvol worden door vroeg opstaan

Ik heb het al wel vaak gelezen, maar er zelf nog nooit iets over geschreven. Stel nou dat ik inderdaad mensen omtover tot een ochtendfreak? Shit, dan wordt iedereen net zo succesvol als ik.

Dat bovenstaande is natuurlijk een grapje. Succesvol willen zijn is mijn ambitieuze ik, want succesvol wil ik zeker worden. Dat is daarom ook één van de redenen waarom ik vroeg opsta. Maar ik niet alleen. Wist je dat de meest succesvolle influencers – worldwide – ochtendfreaks zijn. Simpelweg om meer tijd te hebben om te werken aan hun succesverhalen.

Een paar voorbeelden

Michelle Obama staat elke morgen om 04.30 uur op om een work-out te doen. Haar kinderen slapen dan nog, waardoor ze even tijd heeft voor zichzelf. Na haar workout maakt ze de kinderen wakker om samen te ontbijten. Het houdt haar energielevel hoog, het laat haar stralen. Althans, die woorden gebruikt zij. En ik ben het er mee eens.

Starbucks-baas Howard staat ook om 04.30 uur op om samen met zijn vrouw een fietstocht te maken. Frisse lucht op de vroege morgen. En uiteraard om daarna nog even genoeg tijd te hebben voor een lekker bakkie koffie.

Disney-baas Bob staat om 04.30 uur op – wat ben ik ineens een late hé met mijn 06.00 uur – om de krant te lezen, naar muziek te luisteren, een work-out te doen of om zijn e-mails bij te werken. Een moment voor zichzelf om de drukte voor te zijn.

Vogue Editor Anna staat om 05.45 uur op om een uur tennis te spelen. Het haalt haar creativiteit omhoog.

Founder van Schoolofgreatness.com Lewis staat om 05.30 uur op om te beginnen met studeren. Daarna doet hij elf minuten aan meditatie en neemt een uitgebreide douche.

En dan ik: Founder van Dear Good Morning Lienke sta elke morgen om 06.00 uur op om een workout te kunnen doen. Als het geen workout is, is het om te bloggen, te koken of koffie te maken.

Iedereen heeft zijn eigen ochtendrituelen, maar één ding wil ik je meegeven: als je iets wilt moet je tijd maken. Ik heb geen tijd is zo’n vervelend slap excuus. Wil je succesvol zijn? Dan maak je tijd. En ja! Dan sta je eerder op. Amen.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

4 reacties

  1. Zo deze inspirerende woorden heb ik even gescreenshot. Net aangemeld bij de sportschool dus deze woorden zullen me hopelijk nog vaak motiveren als ik weer is geen zin heb! Thankyou!

    1. Ahhhh hoe leuk! Ja, zoiets helpt echt he? Ook bij mij! Wat tof dat je nu een abonnement hebt op een sportschool. Topper! Enjoy, x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek