Alles over je slaap om nog sneller uit bed te springen

"Samen creëeren we jouw beste ochtend"

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

Super lekkere en healthy zomerdrankjes

Zomerdrankjes

Oh jongens, wat houd ik toch van dit weer! We kunnen weer lekker veel picknicken, naar het strand en tot in de late uurtjes doorbrengen op het balkon. Ik heb een aantal favoriete drankjes die niet alleen super lekker en gezond zijn, maar ook nog eens super makkelijk te maken.

Zomerdrankjes homemade fruitwater

Fruitwater

Oke, dit is dus super makkelijk, maar echt heerlijk en veel gezonder dan alle frisdranken uit de supermarkt. Mijn lievelingscombinatie is water met citroen, munt en komkommer. Heerlijk verfrissend op een warme dag. Meestal gebruik ik kraanwater en af en toe prikwater voor de afwisseling. Ook water met framboos is een favoriet.

Zomerdrankjes homemade ice tea

Ice tea

Wist je dat je prima zelf ice tea kunt maken? Oke, het niet zo zoet als uit een fles (veel meer suiker!), maar nog steeds super lekker. En veel gezonder dus ook. Zet een kan gekookt water en gebruik ongeveer 4 theezakjes voor groene thee. Laat de thee afkoelen, voeg wat munt, citroen en ijsblokjes toe en klaar is Kees.

Zomerdrankjes cocktail wodka tonic

Cocktail

Een wijntje op zijn tijd is natuurlijk heerlijk, maar alcohol bevat stiekem heel veel calorieën. Helemaal niet erg op zijn tijd. Helaas tikt het toch wel flink aan met al die mooie zomerdagen van de laatste tijd. Daarom ging ik op zoek naar een wat gezondere alcoholische versnapering en vond ik de wodka tonic. Super easy. Je hebt alleen wodka, tonic, limoen en ijsklontjes nodig en smaakt ook nog eens heerlijk.

Ice coffee

Uiteraard hoort de ice coffee die ik laatst in dit artikel deelde ook in dit rijtje thuis. Vooral op warme dagen is dit echt heerlijk.

Dit vind jij vast ook leuk:

One Response to “Super lekkere en healthy zomerdrankjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra motivatie in je MAILbox?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning-nieuwsbrief

Wat kan je verwachten?

  • Unieke work-outs en updates over mijn e-books
  • Korting op producten uit mijn shop
  • Nieuwtjes
  • Persoonlijke motivatietips om elke ochtend te knallen!

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots