Super snel een x-core trainer worden?

Wellicht heb je mij al eens gezien in de filmpjes bij Basic Fit waarin ik X-core training geef. Zo’n grote staaf met grit erin die ervoor zorgt dat je super veel calorieën verbrandt en je buikspieren optimaal traint.  En wat is nou het toffe? Wist je dat je super snel een X-core instructeur wordt? Gewoon als bijbaantje.

Je leest het goed. In deze blog doe ik je een aanbieding waarin ik jou een 2-daagse opleiding. Met de How to Cue and Count dag die erbij inbegrepen zit, worden dit 3 dagen opleiding met een totaal aanbod om een extra certificaat op zak te krijgen. Je kunt dan bijvoorbeeld als bijbaantje aan de slag als X-core trainer of je kunt deze opleiding voor jezelf gebruiken om nog meer uit je training te halen. Win-win dacht ik zo.

Hoe dit zo ineens was ik x-core presenter…

Ja, je zal wel denken, hoe komt Lienke daar nou weer bij? Nou, dat zal ik je vertellen. In oktober 2017 kreeg ik te horen dat ik één van de presenters zou worden voor het virtuele lesprogramma van Basic Fit. Super tof. Een jaar lang presenteren (love it!) en dan ook nog een sportprogramma. Toen ik hoorde dat het X-core zou worden dacht ik… prima! Komt goed. Ik had geen idee wat X-core was, dus toen ik een video had opgezocht schrok ik me de pleuris. Zou ik dit ooit kunnen?

Ik ben superhard gaan trainen (bijna dagelijks) en kreeg vaak privélessen. Inmiddels heb ik zelfs een certificaat en mag ik ook in sportscholen lesgeven. Dit is zo tof! Ik heb een mega drukke baan (Dear Good Morning is always on the roll) maar hoe leuk is het als je eens wat anders mag doen? Wat extra verdienen met simpelweg sporten? WOW!

De opleiding

Omdat ik het rete leuk vind om zo’n certificaat te hebben leek het me te gek als ik ook iets in gang kon zetten voor jullie. Dit betekent niet dat je ineens een sportinstructeur moet worden (mag wel!), maar het is én een extraatje én je leert zelf nog beter sporten ook. 

De basisopleiding tot X-core instructeur is een 2-daagse opleiding die je zowel praktisch en theoretisch voorbereidt op het geven van de X-core training. De praktijk, en daarmee de eigen vaardigheid, is erg belangrijk omdat jij als instructeur een perfecte techniek moet laten zien, je bent tenslotte het rolmodel voor je deelnemers!

Wie wat waar

Het wordt zo vet! Bij een aantal dagen ben ik zelf ook aanwezig want YES, ik wil ook meer! Op de eerste dag leer je vooral wat X-core is en waarom het zo goed is. Daarnaast leer je meteen hoe een X-core choreo is opgebouwd en op welke manier je les kan geven.

Op dag 2 ga je meteen een track presenteren. Geloof me, hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt.
Er is ook nog een speciale “How to Cue and Count”-dag die je niet mag missen. Hier leer je echt tellen op de maat en leer je precies wanneer je op tijd iets aangeeft (wanneer je bijvoorbeeld van oefening verandert). Dit onderdeel blijf ik ook zo lastig vinden!

Dikke DGM korting

Er zijn een aantal dagen vastgelegd voor de opleiding.

HOW to Cue and Count:

15/9 – Club Pellikaan Goirle
13/10 – Snowworld Zoetermeer

X-CORE basisopleiding:

28/9 & 5/10 – Club Pellikaan Goirle
3/11 & 10/11 – Snowworld Zoetermeer

Oh en waar ik helemaal blij van word? Ik mag jou een hele dikke vette korting geven. Zelfs zoveel, dat dit echt een super investering is om je eigen sportprestaties beter te krijgen. Dus: je leert veel, je kunt een certificaat ontvangen (je legt dan wel een examen af) en je hebt dikke vet lol. Gosh… en je ziet mij ook nog. Wat wil je nog meer.

Ok! Dit wil ik

Ben je net zoals ik enthousiast? MOOI! Houd bovenstaande dagen vrij en meld je op tijd aan want vol = vol.
Aanmelden kan via deze link: www.houseofworkouts.com/acties

Gebruik mijn persoonlijke code: deargoodmorning. In plaats van €360,- betaal je nu €199,- . Bizar he?

Vragen? Mail naar [email protected].

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

    1. Gosh, ik kan geen eens mijn eigen naam spellen! Maar ja, het is gewoon deargoodmorning aan elkaar! Ga je mee doen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken