Alles over je slaap om nog sneller uit bed te springen

"Samen creëeren we jouw beste ochtend"

Dear Good Morning is een platform waar jij inspiratie krijgt voor een gelukkiger, succesvoller en fitter leven.

Door elke dag te beginnen met een uur eerder opstaan creëer je meer tijd voor jezelf. Om jezelf te ontwikkelen, om voor jezelf te zorgen en om te doen wat je leuk vindt.

Wake up & kick some ass!

Super snel een x-core trainer worden?

Wellicht heb je mij al eens gezien in de filmpjes bij Basic Fit waarin ik X-core training geef. Zo’n grote staaf met grit erin die ervoor zorgt dat je super veel calorieën verbrandt en je buikspieren optimaal traint.  En wat is nou het toffe? Wist je dat je super snel een X-core instructeur wordt? Gewoon als bijbaantje.

Je leest het goed. In deze blog doe ik je een aanbieding waarin ik jou een 2-daagse opleiding. Met de How to Cue and Count dag die erbij inbegrepen zit, worden dit 3 dagen opleiding met een totaal aanbod om een extra certificaat op zak te krijgen. Je kunt dan bijvoorbeeld als bijbaantje aan de slag als X-core trainer of je kunt deze opleiding voor jezelf gebruiken om nog meer uit je training te halen. Win-win dacht ik zo.

Hoe dit zo ineens…

Ja, je zal wel denken, hoe komt Lienke daar nou weer bij? Nou, dat zal ik je vertellen. In oktober 2017 kreeg ik te horen dat ik één van de presenters zou worden voor het virtuele lesprogramma van Basic Fit. Super tof. Een jaar lang presenteren (love it!) en dan ook nog een sportprogramma. Toen ik hoorde dat het X-core zou worden dacht ik… prima! Komt goed. Ik had geen idee wat X-core was, dus toen ik een video had opgezocht schrok ik me de pleuris. Zou ik dit ooit kunnen?

Ik ben super hard gaan trainen (bijna dagelijks) en kreeg vaak privé lessen. Inmiddels heb ik zelfs een certificaat en mag ik ook in sportscholen lesgeven. Dit is zo tof! Ik heb een mega drukke baan (Dear Good Morning is always on the roll) maar hoe leuk is het als je eens wat anders mag doen? Wat extra verdienen met simpelweg sporten? WOW!

De opleiding

Omdat ik het rete leuk vind om zo’n certificaat te hebben leek het me te gek als ik ook iets in gang kon zetten voor jullie. Dit betekent niet dat je ineens een sportinstructeur moet worden (mag wel!), maar het is én een extraatje én je leert zelf nog beter sporten ook. 

De basisopleiding tot X-core instructeur is een 2-daagse opleiding die je zowel praktisch en theoretisch voorbereidt op het geven van de X-core training. De praktijk, en daarmee de eigen vaardigheid, is erg belangrijk omdat jij als instructeur een perfecte techniek moet laten zien, je bent tenslotte het rolmodel voor je deelnemers!

Wie wat waar

Het wordt zo vet! Bij een aantal dagen ben ik zelf ook aanwezig want YES, ik wil ook meer! Op de eerste dag leer je vooral wat X-core is en waarom het zo goed is. Daarnaast leer je meteen hoe een X-core choreo is opgebouwd en op welke manier je les kan geven.

Op dag 2 ga je meteen een track presenteren. Geloof me, hoe meer je oefent, hoe makkelijker het wordt.
Er is ook nog een speciale “How to Cue and Count”-dag die je niet mag missen. Hier leer je echt tellen op de maat en leer je precies wanneer je op tijd iets aangeeft (wanneer je bijvoorbeeld van oefening verandert). Dit onderdeel blijf ik ook zo lastig vinden!

Dikke DGM korting

Er zijn een aantal dagen vastgelegd voor de opleiding.

HOW to Cue and Count:

15/9 – Club Pellikaan Goirle
13/10 – Snowworld Zoetermeer

X-CORE basisopleiding:

28/9 & 5/10 – Club Pellikaan Goirle
3/11 & 10/11 – Snowworld Zoetermeer

Oh en waar ik helemaal blij van word? Ik mag jou een hele dikke vette korting geven. Zelfs zoveel, dat dit echt een super investering is om je eigen sportprestaties beter te krijgen. Dus: je leert veel, je kunt een certificaat ontvangen (je legt dan wel een examen af) en je hebt dikke vet lol. Gosh… en je ziet mij ook nog. Wat wil je nog meer.

Ok! Dit wil ik

Ben je net zoals ik enthousiast? MOOI! Houd bovenstaande dagen vrij en meld je op tijd aan want vol = vol.
Aanmelden kan via deze link: www.houseofworkouts.com/acties

Gebruik mijn persoonlijke code: deargoodmorning. In plaats van €360,- betaal je nu €199,- .Bizar he?

Vragen? Mail naar lienke@deargoodmorning.com.

 

2 Responses to “Super snel een x-core trainer worden?”

Avatar

juni 06, 2018 at 10:15 pm, Fleur said:

Mist er een ‘n’ in de kortingscode toevallig of hoort het zo? Even voor de zekerheid ?

Reply

Avatar

juni 07, 2018 at 1:54 pm, Lienke said:

Gosh, ik kan geen eens mijn eigen naam spellen! Maar ja, het is gewoon deargoodmorning aan elkaar! Ga je mee doen?

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra motivatie in je MAILbox?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning-nieuwsbrief

Wat kan je verwachten?

  • Unieke work-outs en updates over mijn e-books
  • Korting op producten uit mijn shop
  • Nieuwtjes
  • Persoonlijke motivatietips om elke ochtend te knallen!

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots