De juiste support zorgt voor betere prestaties

Met de juiste mensen om je heen bereik je meer. Dat besef ik me maar al te goed. Een flinke tijd geleden was ik aanwezig bij een voetbalwedstrijd van onze Oranje leeuwinnen. Maar liefst 10.000 Nederlanders zaten samen met mij op de tribune om de Nederlandse vrouwen aan te moedigen. Wat een voordeel, dacht ik nog, zoveel support.

Tijdens de nabeschouwing hoorde ik een van de speelsters zeggen: “Door het uitzinnige publiek deed ik nog meer mijn best.” Hierdoor besefte ik hoe belangrijk de juiste support is. Een steuntje in de rug, een kleine of grote aanmoediging of een peptalk als je het echt niet meer ziet zitten. Het is zo belangrijk. Zoeken we stiekem uiteindelijk niet altijd bevestiging van de mensen om ons heen? 

Wie inspireert jou?

Hoe graag we het soms ook willen, je hoeft het niet alleen te doen. Deel je successen en deel je dieptepunten. Trek je op aan anderen die je inspireren en leer van elkaar. Zonder de juiste support was ik bijvoorbeeld nooit voor mezelf begonnen. Doodeng vond ik het, maar door de motivatie van vrienden en familie om mij heen heb ik het toch geprobeerd. “Jij kunt het, ik geloof in je.” Ik las ook succesverhalen van anderen met een eigen bedrijf en wist: dit wil ik ook en nog belangrijker, dit kan ik ook.

Support positiviteit 2

Omring jezelf met positiviteit

Een complimentje doet ieder mens goed. Omring jezelf met positiviteit en de juiste support, dat maakt je gemotiveerder. Herken je dat? Een complimentje krijgen dat je goed bezig bent, geeft je energie om door te gaan. Geen feedback horen over dat project wat voor jou superbelangrijk is, doet je twijfelen of je het wel goed doet. En maakt misschien ook wel dat je minder inzet toont dan na dat complimentje.

De Law of Attraction: de wet van aantrekkingskracht

Ik geloof er heilig in. Positiviteit trekt positiviteit aan. Focus je je op iets negatiefs, dan trek je dingen aan die dit gevoel in stand houden. Omring jezelf dus met mensen die in je geloven en omring jezelf met mensen met een positieve instelling. Dan kan je de hele wereld aan. Dat beloof ik je.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek