DGM x Supporter van Sport

Bij Supporter van Sport ben ik presentatrice. Dit doe ik echt vanuit Dear Good Morning want.. hoe meer mensen in beweging zijn hoe beter. Als ze gaan bewegen in de ochtend, zoals de Nijmeegse Vierdaagse, ben ik helemaal enthousiast.

Supporter van Sport is het online sportplatform van Univé. Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen belangrijk. Univé is jaarlijks partner van meer dan 250 lokale, regionale en landelijke sportevenementen en –initiatieven. Naast samenwerkingen met onder andere het NK Knikkeren, sc Heerenveen, de Amsterdam City Swim en Univé Maastrichts mooiste, is Univé ook partner van het Fonds Gehandicaptensport.

Aankomend jaar ben ik aanwezig bij diverse evenementen, waaronder Obstakel runs, Nijmeegse Vierdaagse en Amsterdam City Swim. Voor al deze evenementen zoek ik altijd teamgenoten die samen met mij gaan strijden. Houd daarom deze pagina ook in de gaten!

Volg hier Supporter van Sport