Swatch X You horloge (Samenwerking)

Yes, Swatch nodigde mij uit om in hun winkel mijn eigen horloge uit te zoeken. Met Swatch X You krijg je niet alleen een sportief, stijlvol Swatch design, maar ontwerp je hem ook helemaal zelf! Geïnspireerd op jouw eigen ervaring, speelse stijl en persoonlijke creativiteit is Swatch X You de ware vorm van zelfexpressie. Whut? 

Jullie hebben Swatch wellicht vaker voorbij zien komen op foto’s. Ik ben nu eenmaal fan van Swatch omdat ze veel verschillende stylen hebben en ik het klokje super fijn en duidelijk vind. Dus toen ik dan ook een uitnodiging kreeg om mijn eigen Swatch te ontwerpen, kon ik de verleiding niet weerstaan.

LASTIG

De Swatch kun je door middel van vier basis componenten samenstellen, zodat je geheel je eigen horloge krijgt. Je kiest twee soorten bandjes, het klokje, de sluiting en nog extra gadgets als je dat wilt. Ik vond het dus echt heel lastig om een keuze te maken.

Swatch X You

In de winkel aan de Kalverstraat in Amsterdam hangt een grote draaischijf, zodat je alle mogelijkheden kunt bekijken. Nou, ik heb uiteindelijk een uur in de winkel gestaan om een keuze te maken. Alle kleuren waren zo tof!

EENS WAT ANDERS

Aangezien ik al een witte, zwarte en roze Swatch horloge thuis hebben liggen (#verslaafd), heb ik dit keer voor een ander design gekozen. Ik heb een rode-gestreepte-variatie gemaakt, zoals je kunt zien op de foto’s.

SWATCH X YOU

Je kunt je eigen Swatch horloge samenstellen in de Kalverstraat, of online via deze link. Oh… en om het nog lastiger te maken… ze hebben nu ook een speciale X-mas Swatch combinatie! Hoe ga je daar ooit een keuze uit kunnen maken? Succes.

Deze blog is tot stand gekomen in samenwerking met Swatch.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search