Eiwitshakes – hoe smaken ze?

Welke eiwitshakes zijn het lekkerst? Ik heb heel wat smaken voor je getest. En dat kun je ook nog eens terug zien in deze video.

Ik ben een klein beetje misselijk, maar dat doet er niet toe. ;-) Alles doe ik uiteindelijk voor een goede smaaktest voor jullie.

In mijn nieuwe playlist op YouTube, genaamd PRODUCTS, test ik voor jullie producten. Daarin doe ik smaaktesten, vergelijk ik producten met elkaar en beoordeel ik alles wat te maken heeft met sport, lifestyle en ochtend-shizzle. Dat vind IK mega leuk, en ik hoop jij ook.

Eiwitshakes met voor mij weer nieuwe smaken

De aftrap bestaat uit het testen van diverse whey protein shakes. Ik krijg veel vraag over eiwitten en welke ik gebruik. Naast mijn favoriet Nutella Hazelnoot en de Naturel vond ik het tijd om nieuwe smaken uit te proberen.

Benieuwd naar mijn top3? Check het hier.

En wat is jouw top 3?
De smaken die ik heb geproefd zijn allemaal Whey Perfection.

logo

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 1. Super leuk Lienke, die met bounty ga ik eens een keer proberen! Grappig dat die nutella hazelnoot je favouriet is, heb die 1x besteld maar vond hem zoooo chemisch en vies. Heb je dan de isolaat of de gewone whey? Misschien gewoon de verkeerde soort besteld. Smaken verschillen hihi ;) Heb nu vaak naturel of vanille.

 2. Ik vind de Nutella ook vies haha zoals zonderzooi zegt. Ik blijf altijd terugkomen op m’n oude vertrouwde cookies&cream. De coconut vind ik ook heel lekker! En berry blast ook maar niet bij alles.

 3. Leuke video! Gebruikte je altijd al de eiwitshakes van body&fit zelf? Heb ze vandaag voor het eerst besteld en ben benieuwd of het nou echt n goede aanvulling is, ben jij zelf tevreden?

  1. Ha Maud, Ja ik ben enorm tevreden met de kwaliteit en service van Body&Fit dus als ik eenmaal happy ben, blijf ik bij het zelfde bedrijf hangen haha!

 4. Haha lienke, wat een vet leuke vrolijke olijke video! Heel saai misschien om erachteraan te doen,’aar wil je die van myprotein een keer testen? Die kun je gewoon per sample bestellen zelfs. Die schijnen over het algemeen een stuk minder chemisch te smaken dan body en fit. Maar jij bent nu expert natuurlijk, ben wel benieuwd naar jou ervaringen! :) liefs!

 5. Lienke! Om zelf te testen kun je dan het beste een variety pack kopen? Want ik weet bijvoorbeeld wel dat ik vanille milkshakes altijd lekker vind en strawberry juist vies, maar ik weet natuurlijk niet of het heel erg verschilt. Zo lang het inderdaad maar niet chemisch is. Enneh, koop jij de grootste verpakkingen, of wissel je af met verschillende shakes? Hoe doe jij dat?

  1. Ha Laura. Ja ik zou dan zeker een variety pack kopen. Dan kan je al heel wat verschillende smaakjes proeven. Ik heb zelf altijd Isolaat Naturel (smaakloos) en Nutella Hazelnoot. Allebei in grote potten omdat ik die het lekkerst vindt. Maar nu ook wel eens proefzakjes voor de afwisseling.

 6. De strawberry milkshake eens uitgetest na deze vlog en inderdaad :) een echte aanrader :D ! Dankjewel voor dit heel nuttige filmpje!

 7. Super handig dit! Ik ben altijd bang om de verkeerde smaak te kopen. Jammer dat ze van isolaat perfection zo weinig smaken hebben. Van whey perfection krijg ik pukkeltjes ;o

 8. Hele leuke video?. Waar op de site kan je zelf aparte zakjes kopen om zo zelf eens te proberen welke smaak het lekkerste is?ik kan het niet meteen vinden ?.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek