Eiwitshakes – hoe smaken ze?

Lienke Body & Fit

Welke eiwitshakes zijn het lekkerst? Ik heb heel wat smaken voor je getest. En dat kun je ook nog eens terug zien in deze video.

Ik ben een klein beetje misselijk, maar dat doet er niet toe. 😉 Alles doe ik uiteindelijk voor een goede smaaktest voor jullie.

In mijn nieuwe playlist op YouTube, genaamd PRODUCTS, test ik voor jullie producten. Daarin doe ik smaaktesten, vergelijk ik producten met elkaar en beoordeel ik alles wat te maken heeft met sport, lifestyle en ochtend-shizzle. Dat vind IK mega leuk, en ik hoop jij ook.

Eiwitshakes met voor mij weer nieuwe smaken

De aftrap bestaat uit het testen van diverse whey protein shakes. Ik krijg veel vraag over eiwitten en welke ik gebruik. Naast mijn favoriet Nutella Hazelnoot en de Naturel vond ik het tijd om nieuwe smaken uit te proberen.

Benieuwd naar mijn top3? Check het hier.

En wat is jouw top 3?
De smaken die ik heb geproefd zijn allemaal Whey Perfection.

logo

Dit vind jij vast ook leuk:

10 Responses to “Eiwitshakes – hoe smaken ze?”

Avatar

juni 10, 2016 at 2:55 pm, zonderzooi said:

Super leuk Lienke, die met bounty ga ik eens een keer proberen! Grappig dat die nutella hazelnoot je favouriet is, heb die 1x besteld maar vond hem zoooo chemisch en vies. Heb je dan de isolaat of de gewone whey? Misschien gewoon de verkeerde soort besteld. Smaken verschillen hihi 😉 Heb nu vaak naturel of vanille.

Reply

Avatar

juni 10, 2016 at 4:10 pm, lienke said:

haha, smaken verschillen! Grappig is dat ja, ik ben hem vanzelf zat denk ik. Ik heb altijd de Isolaat.

Reply

Avatar

juni 10, 2016 at 6:50 pm, Joyce said:

Ik vind de Nutella ook vies haha zoals zonderzooi zegt. Ik blijf altijd terugkomen op m’n oude vertrouwde cookies&cream. De coconut vind ik ook heel lekker! En berry blast ook maar niet bij alles.

Reply

Avatar

juni 10, 2016 at 11:57 pm, Maud said:

Leuke video! Gebruikte je altijd al de eiwitshakes van body&fit zelf? Heb ze vandaag voor het eerst besteld en ben benieuwd of het nou echt n goede aanvulling is, ben jij zelf tevreden?

Reply

Avatar

juni 13, 2016 at 8:05 am, lienke said:

Ha Maud, Ja ik ben enorm tevreden met de kwaliteit en service van Body&Fit dus als ik eenmaal happy ben, blijf ik bij het zelfde bedrijf hangen haha!

Reply

Avatar

juni 11, 2016 at 12:04 am, Frederique said:

Haha lienke, wat een vet leuke vrolijke olijke video! Heel saai misschien om erachteraan te doen,’aar wil je die van myprotein een keer testen? Die kun je gewoon per sample bestellen zelfs. Die schijnen over het algemeen een stuk minder chemisch te smaken dan body en fit. Maar jij bent nu expert natuurlijk, ben wel benieuwd naar jou ervaringen! 🙂 liefs!

Reply

Avatar

juni 11, 2016 at 5:45 pm, Laura said:

Lienke! Om zelf te testen kun je dan het beste een variety pack kopen? Want ik weet bijvoorbeeld wel dat ik vanille milkshakes altijd lekker vind en strawberry juist vies, maar ik weet natuurlijk niet of het heel erg verschilt. Zo lang het inderdaad maar niet chemisch is. Enneh, koop jij de grootste verpakkingen, of wissel je af met verschillende shakes? Hoe doe jij dat?

Reply

Avatar

juni 13, 2016 at 8:00 am, lienke said:

Ha Laura. Ja ik zou dan zeker een variety pack kopen. Dan kan je al heel wat verschillende smaakjes proeven. Ik heb zelf altijd Isolaat Naturel (smaakloos) en Nutella Hazelnoot. Allebei in grote potten omdat ik die het lekkerst vindt. Maar nu ook wel eens proefzakjes voor de afwisseling.

Reply

Avatar

juni 21, 2016 at 5:17 pm, Elisabeth said:

De strawberry milkshake eens uitgetest na deze vlog en inderdaad 🙂 een echte aanrader 😀 ! Dankjewel voor dit heel nuttige filmpje!

Reply

Avatar

juli 13, 2016 at 2:52 pm, Talitha said:

Super handig dit! Ik ben altijd bang om de verkeerde smaak te kopen. Jammer dat ze van isolaat perfection zo weinig smaken hebben. Van whey perfection krijg ik pukkeltjes ;o

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots