Testpanel: Hoe smaken eiwitpoeders?

Op social media vraag ik steeds vaker of mijn volgers in het Dear Good Morning-testpanel willen komen. Zij mogen diverse producten testen op smaak, geur, toevoeging en “heb ik het echt nodig?”. Vandaag test het panel: Whey Protein Powder Special Series, ofwel: eiwitpoeders in diverse smaken.

Ik ben onder de indruk van de goede verhouding zonder kunstmatige toevoegingen!

Voor de eiwitpoeders kregen Tessa, Michelle, Chantal en Lucinda de Body&Fit Whey Protein Special Series Mixbox. Gemiddeld geven zij deze box een 8. Wauw, waarom? Lees gauw verder.

Smaak

Lucinda over chocoladesmaak whey: “Smaakte zeker naar chocolade, maar had hem iets sterker verwacht qua smaak aangezien de kleur echt goed chocoladebruin was. Met (ongezoete) amandelmelk vind ik persoonlijk de smaak beter tot zijn recht komen.”
Tessa over aardbeien whey: “De smaak is niet overheersend, maar wel duidelijk aanwezig. Wel erg zoet en ik ben zelf wel iemand die dat normaal lekker vind, maar in dit geval had het iets minder gemogen.”
Chantal over banaan whey: “De bananensmaak was in dit product niet te kunstmatig of overheersend. Heerlijk om te combineren met bijvoorbeeld de smaak van fruit of choconibs.”
Michelle over Cookies&Cream whey: “De smaak is lekker, zacht van smaak, subtiel en juist niet te zoet.”

Textuur

Lucinda vindt de textuur geweldig: “Erg tevreden over de textuur. Geen klontjes en ook geen poederresten tijdens drinken.” Ook Michelle en Chantal zijn het hier mee eens. Tessa voegt toe: “Ik vind de textuur wel wat meelderig, maar dat vind ik bij de meeste smaken zo. Na een paar keer flink schudden drinkt het lekker weg.” Een goeie mixer is dus zeker een pre.

Verhouding van macro’s

Eigenlijk nog wel het allerbelangrijkste: hoe zit het met de verhoudingen van de macro’s? Zitten er veel eiwitten in, veel koolhydraten en hoe zit het met de calorieën? 1 scoop is goed voor (gemiddeld):

  • 109 calorieën
  • 22 gram eiwitten
  • 1,6 gram koolhydraten
  • 0,9 gram vetten
Body en Fit smaaktest bij Dear Good Morning

De meiden zijn het er alle vier over eens: “De macro’s van de shake zijn erg goed, met bijna 80% eiwit en een kleine 6% koolhydraten. We zijn onder de indruk van de goede verhouding zonder kunstmatige toevoegingen!”

Eindoordeel

Tessa, Michelle, Chantal en Lucinda zijn supertevreden en geven een gemiddeld cijfer van een 8. Ben jij ook benieuwd naar dit product? Bestel via deze link en gebruik kortingscode DEARGOODMORNING voor 10% korting.

Wil jij volgende keer in het testpanel? Meld je aan voor de nieuwsbrief! Elke maand is Dear Good Morning op zoek naar nieuwe testers!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek