Testpanel: Philips Sonicare DiamondClean

Testpanel Philips Sonicare DiamondClean

De Philips Sonicare DiamondClean  is de allermooiste tandenborstel die ik ooit heb gehad. En ik had het geluk dat ik drie andere testers blij mocht maken met deze prachtige mat zwarte tandenborstel. Doet deze elektrische borstel ook zijn werk, naast het mooie uiterlijk? Mijn testpanel bestaat dit keer uit Tamara, Corine en Eleni.

Tandenborstel is fancy gadget

Drie weken geleden ontving mijn testpanel een pakketje met de Philips Sonicare DiamondClean. Hoe ziet het pakket eruit? Wat zit er allemaal bij naast de elektrische tandenborstel?

“Bij het openmaken van de doos valt meteen op dat het op het eerste gezicht vooral een erg mooie tandenborstel is”, zegt Corine. Eleni is het met haar eens: “De tandenborstel is mooi mat zwart en de verschillende standen zijn geïntegreerd in de tandenborstel en lichten op.”

Tamara: “De postbezorger kwam met een veel grotere en zwaardere doos dan verwacht. Hier zat dan ook echt van alles in: de tandenborstel, een hoesje voor op reis (die opgeladen kan worden, fancy!), een oplaadglas (ja, een glas waar je je tandenborstel in kan zetten om hem op te laden) en verschillende opzetstukjes. De tandenborstel veranderde al snel naar een high-tech gadget in mijn ogen, met allerlei accessoires waarmee ik kon spelen.”

Eerste poetsbeurt

Voor de niet-elektrische poetsers onder ons: elektrisch poetsen is even wennen. Eleni legt het uit: “De eerste keer kriebelde het poetsen enorm. Toen bleek de ‘deep clean’-stand net even iets te heftig te zijn om mee te beginnen. Ik heb toen de ‘clean’-stand gebruikt en dat ging beter.” Ook Tamara was elektrisch poetsen niet gewend: “Ik moet zeggen, het kietelde in eerste instantie echt ontzettend. Leuk, voor de lachspieren, maar niet heel praktisch met je mond vol tandpasta. Mijn spiegel was dus na de eerste sessie meteen toe aan een zeembeurt. “

Nog een extra tip van Corine: “Wel pas de tandenborstel aanzetten in je mond, anders zit je hele badkamer onder de tandpasta. :)”

Tamara

Verschillende standen op de Philips Sonicare DiamondClean 

De Philips Sonicare DiamondClean  heeft vijf standen: Clean, White, Sensitive, Gum Care en Deep Clean. Corine moest even zoeken hoe ze de standen kon wisselen, maar als je het eenmaal doorhebt, gaat het heel makkelijk, namelijk door op de aan- en uitknop te klikken voordat je begint met poetsen. “Mijn dochter van 9 had dat wel razendsnel door.” Eleni heeft alle standen geprobeerd: “‘Clean’ voelt voor mij het fijnst aan. Die stand gebruik ik nu eigenlijk altijd.” Tamara wisselt wel eens: “Naast de ‘Sensitive’-stand gebruik ik ook vaak de ‘Gum’-stand om mijn tandvlees goed schoon te krijgen.”

Eleni is vooral enthousiast over de automatische stop op de tandenborstel: “Na twee minuten gaat de tandenborstel automatisch uit. Handig!” Ook Corine vind dit enorm handig: “Het was even afwachten wat er na een paar minuten zou gebeuren, maar na precies twee minuten stopt de borstel. Het lijkt best lang, wat volgens mij alleen maar betekent dat ik anders altijd veel te kort poets. Na drie weken ben ik al helemaal gewend aan de twee of drie minuten (Deep Clean) poetsen.”

Corine: Ook handig voor beugelbekkies 😉

Werkt het?

Het antwoord is een duidelijke ja van de drie dames.

Tamara: “Mijn conclusie: een super fijne tandenborstel die eerder aanvoelt als een gadget! Erg fijn dat de tandenborstel verschillende programma’s heeft en ik zou wel aanraden om het kleine borsteltje te gebruiken, zodat je overal goed bij kunt!”

Corine: “Ik vind de Philips Sonicare DiamondClean  een hele fijne tandenborstel, een prachtig design, makkelijk in gebruik en superschone tanden. Een absolute aanrader voor beugeldragers! Vandaag ben ik bij de tandarts geweest en zij was positief verrast over hoe schoon en goed onderhouden mijn gebit was!”

Eleni

Eleni: “Mijn tanden voelen veel gladder en schoner aan sinds ik elektrisch poets met de Philips Sonicare. Het design is mooi en opladen gaat makkelijk en snel.”

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Philips Sonicare DiamondClean? Hier vind je meer informatie!

Wil je weten welke producten mijn testpanel nog meer heeft getest? Lees het hier terug.

Categorieën

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

De Dear Good Morning Shop

 • Planner 4 dear good morning

  WORKOUT PLANNER DEEL 4 – WEEKSCHEMA

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 3 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 2 – weekschema

  0.00
  In winkelmand
 • deel 1 sportplanner fit tijdens de lockdown

  Workout planner deel 1 – weekschema

  0.00
  In winkelmand

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.