blog

Tips voor een sportieve vakantie

Of je dit jaar nou op vakantie in eigen land gaat of liever het avontuur in het buitenland opzoekt, er is nooit een excuus om niet te sporten op vakantie. Een sportieve vakantie maakt je zelfs gelukkig. Met deze tips en tools staat er jou een heerlijke sportieve vakantie te wachten. Uiteraard kan je dit goed combineren met lekker chillen aan het zwembad.

Hiken

De meest makkelijke manier om van jouw chill vakantie een sportieve vakantie te maken, is door regelmatig lange stukken te wandelen. Kies een prachtig stadje uit in de buurt en verken alle kleine straatjes of wandel naar een mooi uitzichtpunt op een berg en laat je belonen door alle prachtige dingen die je onderweg ziet. En wist je dat een berg op- en aflopen ook nog eens onwijs goed is voor je been- en bilspieren. Vergeet alleen niet ook een goede rugzak met een grote fles water mee te nemen, zodat je goed gehydrateerd blijft.

Doe je workout

Een fitnessmatje is niet al te zwaar in je tas en zorgt er voor dat je altijd en overal jouw workout kan doen. Gelukkig heb je voor de live lessen uit de DGM Hub alleen een internetverbinding nodig en kan je deze dus ook op vakantie mee blijven doen.

dear good morning myprotein sportieve vakantie

Look good, feel good

Wie er goed uit ziet, zit vaak ook beter in z’n vel. Het is daarom fijn om tijdens een lange hike of één van de andere sportieve activiteiten deze zomer, een mooie kleurrijke sportoutfit te dragen. Hierboven zie je de outfit die ik deze zomer mee had in mijn koffer. De korte broek en top zaten heerlijk! Wil je liever een ander kleurtje? Deze outfit is ook in het roze, rood, blauw en zwart verkrijgbaar. Myprotein heeft ook voor de mannen een toffe zomerse sportcollectie.

Lekker spetteren

Wanneer de temperaturen buiten boven de 25 graden oplopen is het heerlijk om verkoeling bij het water te zoeken. Maak van een zwembad- of strandsessie meteen een sportsessie door het water ook echt in te duiken. Begin de ochtend bijvoorbeeld met een paar baantjes trekken in het zwembad of huur eens een surfplank en duik de zee in. Met deze fijne handdoek droog jij jezelf snel af, zodat je daarna weer lekker aan je kleurtje kan werken in de zon.

Dear good morning petje myprotein

Bescherm jezelf tegen de zon

Of je er nou besluit om iedere ochtend een workout mee te doen uit de DGM Hub, lekker te gaan mountainbiken of om te gaan zwemmen, het is belangrijk dat je jezelf deze zomer goed beschermt tegen de zon. Tijdens de vakantie vind ik het fijn om altijd een petje op te hebben. Een petje is niet alleen goede manier om je ogen te beschermen tegen de zon, maar het er ook nog eens onwijs sportief uit.

Dit zijn mijn tips en tricks voor een sportieve vakantie. Hoe deel jij jou vakantie in? Laat het me hieronder weten in de reacties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: