Tips voor een workout buiten

Nu de ochtenden weer zonniger en warmer worden, is het heerlijk om af en toe ook eens buiten te sporten. Je kan er natuurlijk voor kiezen om een matje buiten neer te leggen en deze workouts te doen. Maar buiten is er nog zo veel meer te doen! Lees deze blog voor nog meer workout inspiratie buiten. Let’s go!

Dear Good Morning Myprotein
Setje op de foto: Deze legging en dit jasje van Myprotein
Foto: Jordi Sloots

Weerstandbanden

Heb je in de winter fanatiek binnen getraind met de workout schema’s ? Dan is het nu tijd om je workouts wat pittiger te maken. Door met elastieke banden buiten een workout te doen, bereik je bijna het zelfde effect als in de sportschool. De weerstand die een elastieken band geeft kan je gelijk rekenen aan een aantal kilogram gewichten. Er zijn verschillende soorten weerstandsbanden waarmee je kan trainen. Deze set weerstandsbanden zijn ideaal voor totalbody workouts door de fijne handvaten die ze hebben. Deze andere set banden zijn fijn voor specifiekere workouts voor je benen of armen.

Throwback to the old days

Duik terug in je speelgoeddoos van vroeger en tover je oude springtouw weer eens te voorschijn voor een workout buiten. Met touwtje springen versterk je dezelfde spieren die je normaal traint bij het hardlopen. Met al een paar minuten touwtje springen per dag verbeter je je snelheid en je uithoudingsvermogen. Let’s jump!

Setje op de foto: Dit jasje en deze legging van Myprotein
Foto: Jordi Sloots

Bootcamp

Ben je klaar met altijd het zelfde rondje hardlopen? Verander dan jouw standaard ronde in een leuke bootcamp. Kies voor jezelf het interval tempo waar je op wil lopen. Je kan bijvoorbeeld 2 om 1 doen, dus 2 minuten rennen en dan 1 minuut een oefening te doen. Je kan van te voren de oefeningen al vaststellen die je gaat doen in die ene minuut, maar je kan je ook laten inspireren door je omgeving. Sta je bijvoorbeeld vlak bij een bankje, kies er dan voor om deze te gebruiken voor dips of pushups. Zo blijf je actief aan je conditie werken en haal je de sleur uit jouw hardloopronde.

Setje op de foto: Deze legging en dit truitje van Myprotein
Foto: Jordi Sloots

Stairway to heaven

Iedere stad of dorp heeft wel een paar hoge trappen die je perfect kan inzetten voor een workout. Door het hoogteverschil worden squats en lunges nog zwaarder dan als je ze op de grond doet. Daarnaast kan je de traptreden perfect inzetten voor een aantal pittige cardio oefeningen. Wil je graag wat inspiratie voor een trap workout buiten? Klik dan op deze workout video van 10 minuten. Succes!

Oef nu heb ik weer helemaal zin om een lekker warme trui aan te trekken en alvast buiten te gaan trainen. In de webshop van Myprotein vind je genoeg kledingstukken die je warm houden op de koude ochtenden. Met de kortingscode DEARGOODMORNING krijg je ook nog eens 36% korting. Wat is jouw favoriete workout buiten? Laat het me weten in de reacties.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search