Toen ik offline was deed ik…

Komt het voor jou als verrassing als ik zeg dat ik vaak offline wil? Ik ben zelfs voor een maand offline geweest in 2018.  Toen ik offline was heb ik zeker niet stil gezeten. Dat vertel ik jou in deze update. Toen ik offline was deed ik…

… het vooral even rustig aan. Althans dat was de bedoeling. Ik ben inmiddels 2,5 jaar ondernemer -time flies when you’re having fun!- en meestal is het rond de zomermaanden rustig met samenwerkingen. Dit jaar was het anders. Juist deze zomer heb ik veel klussen gekregen waar ik onwijs enthousiast van werd. Ik deed het wel rustig aan in de zin van dat ik niet meer om 06:00 uur opstond. Ik sliep bijna dagelijks tot een uur of 09:00 uur. Dit ging super makkelijk, blijkbaar had ik het nodig na 4 jaar non stop knallen in de gym.

Micky kat op hoofd van Lienke
Ik had wel veel tijd om met de katjes te kroelen!

Basic Fit

… weer nieuwe opnames maken voor Basic Fit. Zoals de meesten van jullie weten presenteer ik de groepsles X-core. Dit doe ik elke 2 maanden voor ongeveer 5 camera’s in de studio van Basic Fit in Hoofddorp. Dit virtuele lessensysteem heet GXR en wordt met de maand populairder. Onwijs tof om te zien. In oktober neem ik alweer de allerlaatste release op. Jammer! Zoveel geleerd en zoveel ervaring op gedaan. Presenteren is dus echt iets wat ik al heel lang wil. Dit was een hele fijne kans

Xcore [NL-BE] (4) lienke

… nog meer presenteer ervaring op. Ik mocht voor Supporter van Sport namelijk als reporter aan de slag gaan op de Nijmeegse Vierdaagse. Video’s opnemen is zo leuk! En nog leuker: ik ben ook weer gevraagd om voor hen op diverse events te gaan presenteren. Dat zie je vanzelf wel weer voorbijkomen natuurlijk! Zo kan ik nog meer ervaring opdoen met presenteren. Ik zit inmiddels ook al op logopedie om mijn uitspraak te verbeteren. Ik kan, doordat ik Fries ben, soms wat raar uit de hoek komen haha.

Lienke supporter van Sport

Boekkalender

… heel had werken voor mijn boekkalender. Yes! Dit gaat zo gaaf worden. Dit jaar had ik een (supersnel uitverkochte) scheurkalender en voor 2019 wilde ik weer iets anders. Ineens had ik het idee om wel weer een kalender te maken, maar dan in boekvorm. Want zo kan ik nog meer vertellen, nog meer informatie geven en veel kleur gebruiken. Binnenkort kan ik meer laten zien. Inmiddels zijn er al tientallen verkocht.

boekkalender Lienke Dear Good Morning, offline, basic fit, samenwerkingen Instagram, update

… hele leuke mails beantwoorden haha! Waaronder een persreis naar Verbier in Zwitserland, waar ik donderdag al heen ga!

Samenwerkingen

… nog meer leuke samenwerkingen maken waaronder met Redbull. Ik werk al een dik jaar samen met Redbull. Wellicht heb jij daar niets van gemerkt, maar mijn team schrijft al een dik jaar content voor de Nederlandse site, voor het thema stay fit. Nu gaan we de samenwerking naar een next level brengen en mag ik voor Redbull op diverse events als reporter aan de slag. Yes! Wederom een presentatieklus waar ik onwijs dankbaar voor ben. Volgende week al het eerste event in Oostenrijk waar ik volgende week meer over ga vertellen d.m.v. een video op mijn kanaal.

… een hele gave video opnemen met Reebok voor een groot 24 hours event in de Vondelgym. Hier kan je met mij meetrainen!

Lienke 24hours redbull event, offline, basic fit, samenwerkingen Instagram, update

… een hele toffe vergadering met Perry Sport en 15 september weet jij waarom! ;-)

… nog meer samenwerkingen met o.a. T-Mobile en Danone. Daarover later meer!

En verder???

Met bovenstaande wil ik alles behalve opscheppen. Ik ben gewoon onwijs trots dat ik nog steeds zoveel ontwikkelingen doormaak. Dat ik de stap durfde te nemen om even te stoppen met mijn Instagram omdat het even niet meer goed voelde. Ik wilde mezelf laten zien dat ik Instagram niet nodig heb om mezelf iedere keer te bewijzen dat ik om 07:00 uur echt wel ga sporten, of dat ik Instagram nodig heb voor mijn inkomsten. Instagram ben ik ooit begonnen omdat ik het echt een geweldige tool vind, niet omdat het moet.

Ben benieuwd wat er de komende maanden allemaal allemaal gaat gebeuren! Keep you posted. Laat me vooral ook weten als je zo’n update leuk vindt!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek