De tofste mud runs in 2019

Holy wow, mud runs zijn tof. Mud runs zijn een combinatie van hardlopen, krachtttraining (klimmen over de obstakels) en lekker spelen in de modder. Ik voel me echt weer even een klein kind, HAHA! Met welke mud run doe jij dit jaar mee?

30 maart – Strong Viking Mud Edition Nijmegen

Modder, modder en nog eens modder. Vies word je sowieso bij Strong Viking Mud Edition Nijmegen. Er is keuze uit drie afstanden: Lightning 7 kilometer met 20+ obstakels, Warrior 13 kilometer met 30+ obstakels en Beast 19 kilometer met 40+ obstakels.

12 mei – Strong Viking Family Edition Amsterdam

Zo leuk dat Strong Viking ook een Family Edition organiseert. Kinderen vanaf vijf jaar mogen meedoen. Hoe tof is dit met je kleine nichtje of neefje? Het parcours is drie of vijf kilometer en tijd speelt natuurlijk geen rol. Samen lekker klauteren en plezier is het allerbelangrijkst!

13 + 14 april – Mud Masters Haarlemmermeer

Mud Masters telt ruim 60.000 finishers per jaar op de verschillende locaties van Mud Masters (Haarlemmermeer, Biddinghuizen en Airport Weeze). BIZAR VEEL! Maar hoe gezellig. Al maak ik me wel zorgen om de beruchte piramideberg. Feel the burn in je benen na al die trappen. Dit wordt zo zwaar!

18 mei – Muddy Angels Run Spaarnwoude

Nieuw dit jaar is de Muddy Angels Run in Spaarnwoude, vlak bij Amsterdam. Zie je het voor je? Alleen maar vrouwen, voornamelijk in het roze, die samen het modderparcours afgaan om geld op te halen voor het goede doel. De mud runs van Muddy Angels kunnen niet anders dan een feestje worden.

29 juni – Muddy Angels Run Eindhoven

Dit is tof: de Muddy Angels Run Eindhoven is alleen voor vrouwen én speciaal voor het goede doel. Er wordt geld opgehaald voor vrouwen met borstkanker. Het parcours is 5 kilometer lang en bevat vooral grappige en leuke hindernissen. Je mag het wandelen, joggen of hardlopen, dus het is een ideaal vriendinnenuitje. Wie neem jij mee?

8 september – Mud Run Vlaardingen

Op zondag 8 september vindt alweer de zevende editie van de Mud Run Vlaardingen plaats. Met afstanden van 7,5 en 10 kilometer en ruim 40 hindernissen is het een uitdagend, maar niet al te zwaar, parcours. Ideaal als je nog niet zo bekend met mud runs of obstacle runs.

21 + 22 september – Mud Masters Biddinghuizen

Dé mud run der mud runs: Mud Masters Biddinghuizen. Met keuze uit 6, 12, 18 en de spectaculaire 42 kilometer (omg!) zit er voor ieders conditie wel een uitdagende afstand bij. De obstacles zijn gebaseerd op echte militaire oefeningen en dat in combinatie met modder kan niet anders dan loodzwaar zijn. Hoe tof!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek