Top 5 home workouts op Youtube!

Elke ochtend in de sportschool staan, ik hou er van! Maar nu het nog pikkedonker is als ik de gordijnen open doe, heb ook ik soms echt geen zin om de deur uit te gaan. Tijd voor 5 home workouts!

Gelukkig hebben we een oplossing! Je kunt namelijk ook prima de ochtend in knallen met een home workout! Youtube staat vol met toffe filmpjes waar je enkel wat ruimte voor nodig hebt. Geen excuses, gewoon je bed uitrollen en voordat de zon op komt heb jij je workout er al op zitten, YES!

Lekker knallen met een van deze 5 home workouts

Sarah helpt je in dit filmpje door een full body workout heen.

Lekker knallen in weinig tijd en al je spieren worden aan het werk gezet. Perfect als je snel de deur uit moet!

Feel the burn!

OK, deze is echt heftig. Grote kans dat je hier de eerste keren niet helemaal doorheen komt. Maar juist dat geeft motivatie om door te gaan! 20 minuten buikspieroefeningen om je core sterker te maken. Durf jij het aan?

Dag slappe hap

Je armen trainen is vooral voor vrouwen vaak super lastig. Dat maakt deze workout juist extra goed om toe te voegen aan je wekelijkse routine. Even helemaal de focus op die armspieren!

Shake that butt!

Wil jij graag schudden met net iets strakkere billen? Voor deze workout heb je slechts 10 minuutjes nodig en je zet je achterkant flink aan het werk.

Word een elastiekje

Stretchen, ik doe het niet vaak (genoeg ), maar het is eigenlijk super fijn! Zeker als je vaak in de gym staat kunnen je spieren wel wat extra liefde gebruiken.

BAM, zie je? Echt geen excuses meer om ook in de donkere maanden niet gewoon te beginnen met een goede workout.

Uitgekeken op deze 5 home workout tips? Hou mijn site dan rond Kerst weer goed in de gaten. Dan kunnen we samen knallen met mijn Kerst HITT workout!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek