Top 5 home workouts op Youtube!

bty

Elke ochtend in de sportschool staan, ik hou er van! Maar nu het nog pikkedonker is als ik de gordijnen open doe, heb ook ik soms echt geen zin om de deur uit te gaan.

Gelukkig hebben we daar een oplossing voor! Je kunt namelijk ook prima de ochtend in knallen met een home workout! Youtube staat vol met toffe filmpjes waar je enkel wat ruimte voor nodig hebt. Geen excuses, gewoon je bed uitrollen en voordat de zon op komt heb jij je workout er al op zitten, YES!

Even lekker knallen

Sarah helpt je in dit filmpje door een full body workout heen. Lekker knallen in weinig tijd en al je spieren worden aan het werk gezet. Perfect als je snel de deur uit moet!

Feel the burn!

OK, deze is echt heftig. Grote kans dat je hier de eerste keren niet helemaal doorheen komt. Maar juist dat geeft motivatie om door te gaan! 20 minuten buikspieroefeningen om je core sterker te maken. Durf jij het aan?

Dag slappe hap

Je armen trainen is vooral voor vrouwen vaak super lastig. Dat maakt deze workout juist extra goed om toe te voegen aan je wekelijkse routine. Even helemaal de focus op die armspieren!

Shake that butt!

Wil jij graag schudden met net iets strakkere billen? Voor deze workout heb je slechts 10 minuutjes nodig en je zet je achterkant flink aan het werk.

Word een elastiekje

Stretchen, ik doe het niet vaak (genoeg ), maar het is eigenlijk super fijn! Zeker als je vaak in de gym staat kunnen je spieren wel wat extra liefde gebruiken.

BAM, zie je? Echt geen excuses meer om ook in de donkere maanden niet gewoon te beginnen met een goede workout. Uitgekeken op deze filmpjes? Hou mijn site dan rond Kerst weer goed in de gaten. Dan kunnen we samen knallen met mijn Kerst HITT workout!

Liefs, Lienke

One Response to “Top 5 home workouts op Youtube!”

april 04, 2018 at 6:46 am, 5 redenen om goed te stretchen - DEAR GOOD MORNING said:

[…] 5 workouts voor de hele week – top 5 workouts op […]

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots