blog

Vakantie paklijst voor sporters

De zomer komt eraan en dat betekent voor velen van ons tijd voor vakantie! Soms kan het in deze tijd lastig zijn om je (sport)doelen te halen en de ochtend voor jezelf te pakken. Zorg voor een goede voorbereiding en neem een extra dosis motivatie mee in je koffer met behulp van onze vakantie paklijst voor sporters. Met deze tips en tools staat er jou een heerlijke en sportieve vakantie te wachten. En natuurlijk is er voor chillen ook nog tijd! 🙏🏻

Burn baby burn op vakantie!

Burn!! En dan bedoelen we natuurlijk die calorieën (en niet je huid, smeren!). Je kan prima sporten op vakantie. Er zijn een heleboel redenen waarom je het niet zou doen. Wij helpen je met de oplossing! Te heet op je bestemming om te sporten? Zet je wekker extra vroeg en zorg ervoor dat je nog voor de hitte jouw workout hebt gedaan of pak jouw sportmoment in het zwembad! Geen tijd? In de Dear Good Morning community bieden wij workouts aan van 7 minuten, dat moet wel lukken toch? Geen sportschool op vakantie? Wij hebben een paklijst voor je zodat je alles bij de hand hebt om toch te kunnen sporten! En nu niet aankomen met dat je daar geen plek voor hebt hé? Je kan alles slim oprollen en sommige spullen in een paar schoenen doen!

Dear Good Morning - Zelfverzekerd zijn

De ultieme vakantie paklijst voor sporters ☀️

Deze items zijn volgens ons onmisbaar voor een relaxte en sportieve vakantie.

Vakantie paklijst voor sporters:

Heb jij nog niet alles van de vakantie paklijst voor sporters in huis maar wil je dit wel meenemen? Wij zijn grote fan van de producten van Myprotein. TIP! Met de code DEARGOODMORNING krijg je altijd korting op jouw bestelling bij Myprotein

Vergeet je eiwitten niet op je vakantie paklijst!

Natuurlijk horen ijsjes eten en lekker uit eten gaan erbij op vakantie. Genieten is verplicht! Maar maak het jezelf makkelijk en stop wat healthy snacks in je koffer. Zo grijp je niet elke keer naar zoetigheid en zorg je ervoor dat je je eiwitten niet vergeet. Een mega tip is om als verfrissende eiwitbooster de Clear Whey Isolate van Myprotein te nemen. Het lijkt meer op sap dan op een melkachtige eiwitshake, maar wel met 20 gram eiwit! En het smaakt ook nog eens heerlijk, met frisse en fruitige smaken, zoals Bitter Lemon, Pink Grapefruit, Apple, Mango & Coconut en Tropical Dragonfruit. Liever vegan of zonder lactose? Ga dan voor de Clear Vegan Protein! Op basis van erwteneiwit isolaat, samen met echt fruit en toegevoegde B vitamine. Met smaken zoals Raspberry Mojito en Watermelon maak je er een echt zomers feestje van!

Vakantie paklijst sporters Dear Good Morning Whey Myprotein

Zelfverzekerd de zomer in met Dear Good Morning

Yes! Wij hebben GE-WEL-DIG nieuws voor jou! Deze zomer gaat Dear Good Morning namelijk met jou mee op vakantie en focussen we twee maanden lang op het thema zelfverzekerd de zomer in. Je neemt ons zo mee in je broekzak! Als je lid wordt van de Dear Good Morning community krijg je een guide die vol staat met challenges, inspiratie en live lessen om je heel de zomer te voorzien van onwijs veel inspiratie en enthousiasme om lekker te knallen in de ochtend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: