Partners & Samenwerken

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”
Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte heeft als wij: Energieker worden door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken?

Heb je een leuk idee, een vraag, opmerking of een heel tof product of bedrijf waar je Dear Good Morning graag voor wilt benaderen? Niets is te gek. Mail ons, want wij denken graag met je mee en vinden het geweldig om samen te werken.

Zo organiseren we eigen events, hosten we events, kan je Lienke inhuren als spreker, presentator of als sportintructeur. Ze heeft veel ervaring om als spreker bij bedrijven de Dear Good Morning methode te integreren. We werken met advertorials, reviews en winacties. Maandelijks delen we diverse workouts en challenges op Dear Good Morning wat natuurlijk ook leuk en interessant kan zijn. Zowel offline als online valt er genoeg te verzinnen wat er bij jou en jouw bedrijf kan passen. We hebben een creatief team waarmee we de tofste en origineelste activiteiten kunnen bedenken voor de leukste content. Mail ons en hopelijk drinken we dan gauw een bakje koffie. Iets later op de dag kan natuurlijk ook altijd gewoon, haha!

De meeste aanvragen gaan via
office@deargoodmorning.com

Mij inhuren als spreker kan via 
lienke@deargoodmorning.com

Liever een leuk kaartje sturen? Dat kan naar:
Dear Good Morning
Emmalaan 7
1075 AT Amsterdam