Hoe overleef ik herfstochtenden?

Donker, kou, regen… HELP, de zomer in nu toch echt voorbij. Opstaan wordt voor sommigen een nog grotere uitdaging. Daarom ga ik je een handje helpen met 3 redenen waarom deze herfstochtenden juist wel leuk zijn. Ja echt, ze zijn er!

Warme ontbijtjes

Met stip op de eerste plaats: het beste aan de koudere dagen zijn warme ontbijtjes! Begrijp me niet verkeerd, ik houd van smoothies en al het verse fruit van de zomer, maar die ruil ik nu graag weer in voor een bak havermout. Dat heb ik echt gemist! Of wat dacht je van gezonde banaan-ei pannenkoekjes?

Aan de slag!

Helemaal geweldig die lange zomeravonden (uitslapen daarna noodzakelijk), al die terrasjes en dagen op het strand of in het park. Maar heel productief word je daar natuurlijk niet van. In de zomer ga je nou eenmaal niet een hele dag knallen achter je laptop! Maar als ik nu wakker word en de regen klettert tegen m’n raam, dan lijkt mijn motivatie opeens helemaal terug. Warme kop thee erbij, hup aan mijn bureau en zo verdwijnt die To Do lijst opeens als sneeuw voor de zon.

Buiten zijn is fijn

OK, OK, ik geef toe, deze gaat niet elke dag op. Maar op een mistige ochtend met de bomen in alle mogelijk kleuren en een waterig zonnetje moet je echt naar buiten. Doe je work-out lekker in het bos of op de hei en je zult merken dat je extra gaat knallen door de kou en de extra zuurstof in de lucht.

Waarom herfstochtenden best leuk zijn

Uitslapen

Met Dear Good Morning wil ik je natuurlijk motiveren om het beste uit je ochtend te halen door vroeg op te staan. Maar naar je lijf luisteren is daarbij echt belangrijk! Als ik merk dat ik wat extra slaap nodig heb, dan geef ik daar gewoon aan toe. Uit die wekker en nog even omdraaien. En oooo… wat is dat extra fijn als het buiten nog koud en donker is!

Waarom herfstochtenden best leuk zijn

Hoe zorg jij ervoor dat je positief blijft als de ochtenden wat zwaarder worden? Laat het me weten in de comments, zo kunnen we elkaar een beetje helpen!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search