Hoe overleef ik herfstochtenden?

Donker, kou, regen… HELP, de zomer in nu toch echt voorbij. Opstaan wordt voor sommigen een nog grotere uitdaging. Daarom ga ik je een handje helpen met 3 redenen waarom deze herfstochtenden juist wel leuk zijn. Ja echt, ze zijn er!

Warme ontbijtjes

Met stip op de eerste plaats: het beste aan de koudere dagen zijn warme ontbijtjes! Begrijp me niet verkeerd, ik houd van smoothies en al het verse fruit van de zomer, maar die ruil ik nu graag weer in voor een bak havermout. Dat heb ik echt gemist! Of wat dacht je van gezonde banaan-ei pannenkoekjes?

Aan de slag!

Helemaal geweldig die lange zomeravonden (uitslapen daarna noodzakelijk), al die terrasjes en dagen op het strand of in het park. Maar heel productief word je daar natuurlijk niet van. In de zomer ga je nou eenmaal niet een hele dag knallen achter je laptop! Maar als ik nu wakker word en de regen klettert tegen m’n raam, dan lijkt mijn motivatie opeens helemaal terug. Warme kop thee erbij, hup aan mijn bureau en zo verdwijnt die To Do lijst opeens als sneeuw voor de zon.

Buiten zijn is fijn

OK, OK, ik geef toe, deze gaat niet elke dag op. Maar op een mistige ochtend met de bomen in alle mogelijk kleuren en een waterig zonnetje moet je echt naar buiten. Doe je work-out lekker in het bos of op de hei en je zult merken dat je extra gaat knallen door de kou en de extra zuurstof in de lucht.

Waarom herfstochtenden best leuk zijn

Uitslapen

Met Dear Good Morning wil ik je natuurlijk motiveren om het beste uit je ochtend te halen door vroeg op te staan. Maar naar je lijf luisteren is daarbij echt belangrijk! Als ik merk dat ik wat extra slaap nodig heb, dan geef ik daar gewoon aan toe. Uit die wekker en nog even omdraaien. En oooo… wat is dat extra fijn als het buiten nog koud en donker is!

Waarom herfstochtenden best leuk zijn

Hoe zorg jij ervoor dat je positief blijft als de ochtenden wat zwaarder worden? Laat het me weten in de comments, zo kunnen we elkaar een beetje helpen!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dit vind je vast ook leuk:

Extra motivatie in je mailbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

 • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
 • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
 • Altijd een persoonlijk bericht
 • Kortingen en extra win-acties

De Dear Good Morning Shop

 • DGM-ochtendroutine e-books bundel

  E-books – STAP 1 t/m 4: DGM-ochtendroutine

  28.75
  In winkelmand
 • E-book HIIT work-outs DGM

  E-book – Let’s HIIT it (7 work-outs)

  8.75
  In winkelmand
 • Dear Good Morning e-book STAP 2 Eerder opstaan

  E-book – STAP 2: Eerder opstaan

  8.75
  In winkelmand
 • Dear Good Morning planner Sportschema maken

  Planner – Jouw persoonlijke sportschema

  12.95
  In winkelmand

Join jij de DGM-community?

Lieve lezer, mijn website gebruikt als standaard de nodige functionele cookies. Om de site te kunnen verbeteren, functies voor social media te bieden, content te personaliseren en sporadisch een advertentie te tonen zijn meer cookies nodig. Je kunt mijn privacybeleid erop nalezen als je wilt.