Fit zijn brengt je verder dan je denkt

Fit zijn. Heb je er wel eens bij stil gestaan waarom het zo belangrijk is om fit te zijn? Waarom jij elke dag de gym induikt of dat rondje in het park rent? En mocht je dat nog niet doen, dan moet je al helemaal even verder lezen.

Kick Start

Hoe meer je beweegt, hoe meer energie je hebt. Hoe fijn is het om veel energie te hebben, zodat je nog meer kunt doen in een dag?
Na een training voel je je zo energiek en sterk, dat je de hele wereld aan kunt. Het is ook bewezen dat je creatiever bent na een training. En dat is dan meteen meegenomen bij het realiseren van al je toekomstplannen. ;-)

large

Happy Face

Als je traint, maakt je lichaam het stofje endorfine aan. Ik ga nu niet moeilijk doen met uit te leggen wat het is – heb ik zelf ook de ballen verstand van – maar het is een happy-stofje waardoor je veel beter in je vel gaat zitten.

Ze zeggen toch altijd als je chagie bent dat je buiten een rondje moet gaan rennen? Nou dat werkt dus echt. Voor mij helpt het vooral om keihard los te gaan met de dumbells in de gym.
fit zijn, gezond

Hoi ego

Heb jij wel eens een pr gehaald in de gym? Een kilometer verder gelopen dan normaal? Hoe voelde jij je daarbij? Juist, het gaf je een megagrote ego boost. Ik schrijf het wel vaker. Als ik keihard getraind heb, loop ik met brede schouders de gym uit. Open houding en vol trots dat ik geramd heb. Zo goed voor je ego hé, dat sporten ;-)
Fit zijn, gezond

Healthy you

Ja, daar hoef ik weinig aan toe te voegen. Denk natuurlijk ook even aan je gezondheid, je lichaam en je geest. Meteen ook voor later. Wel zo handig toch?

fit zijn, gezond
Een fit lichaam is een gezond lichaam

Be the champ, be fit

Be the champ in your own life. Het is zo zonde dat mensen in het negatieve blijven hangen en het zichzelf zo moeilijk kunnen maken.
Juist door je fit en energiek te voelen, ben je je eigen held in je eigen leven. Speel zelf de hoofdrol in dat leven. Zorg voor je lichaam, ga je dromen achterna en leer van fouten.

fit zijn, gezond

Kortom… fit zijn heeft zoveel voordelen! Het is gezond en goed voor je humeur!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

  1. Mooi geschreven, maar ik sport 3/4 in de week en voel me daarna goed, maar als ik daarna naar het werk ga dan voel ik alsof de energie uit me wordt gezogen en ben ik zo moe de hele dag door, maar ik probeer het sporten wel vol te houden, maar het is heel moeilijk om dan die motivatie te behouden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek