Waarom is een moodboard maken een goed idee?

Een moodboard maken. Bij het horen van het woord moodboard denk ik gelijk terug aan mijn schooltijd. Eindeloos door oude tijdschriften bladeren opzoek naar het juiste plaatje. Het voelt dan misschien als iets uit je kindertijd. Dat is het absoluut niet! Een moodboard is niet alleen maar leuk knippen en plakken. Een moodboard maken is juist super nuttig voor het visualiseren van je doelen en dromen.

Maar waarom dan?

Onze dromen en doelen bestaan vaak enkel in onze gedachten. Soms spreken we ze uit maar we maken ze zelden zichtbaar.  Maar juist dat is enorm belangrijk! Door het zichtbaar te maken ga je sneller aan je doel te werken.

inspiratie-moodboardmaken

In je hoofd is je doel waarschijnlijk nog heel abstract.  Door het visueel te maken wordt het concreter, bereikbaarder. Je ziet verschillende kleine stappen die je kan nemen. Eigenlijk maak je een soort van planning! Onbewust zijn delen van je moodboard namelijk kleine subdoelen geworden die jou helpen naar je droom.

Relax

In een tijd waar we vastgekleefd zitten aan onze telefoon en t.v. is een avondje plakken enorm rustgevend. Zet een lekker muziekje op, leg je telefoon buiten bereik en focus je volledig op het creëren.

inspiratie-moodboardmaken

Twee linker handen

Goed, ik zie je denken, dat geklungel met lijm en papier is niks voor mij. Daar word ik echt niet relaxt van eerder gestresst! Ook dan is er een oplossing, maak een moodboard op Pinterest!

Je kan hier eenvoudige meerdere boards samenstellen en ze zo groot maken als je wilt. Let wel op, want voor je het weet ben je uren verder door het eindeloos pinnen. Je bent gewaarschuwd ;). Zin om aan de slag te gaan? Doe dan deze maand mee met onze challenge. In 30 dagen maken we samen het perfecte board!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek