blog

Wat heb je nodig als de gym weer open gaat?

Voorlopig kunnen we er alleen nog maar over dromen. De geur van zwetende lichamen, het smijten met echte gewichten en het samen trainen met andere mensen. Ik heb het natuurlijk over het trainen in de sportschool. Omdat een goede voorbereiding het halve werk is, heb ik heb alvast voor je uitgezocht wat je ook al weer nodig hebt in een sportschool. Dan sta jij straks helemaal klaar als de deuren weer open gaan.

Handschoenen

Deze handige handschoenen zijn onmisbaar als je aan de slag gaat met krachttraining. Ze zorgen ervoor dat jij de halterstang steviger kan vastpakken, waardoor je de oefeningen beter kan uitvoeren. Daarnaast zorgen ze er ook nog eens voor dat jouw handen beschermt blijven tegen grote blaren en eeltplekken.

Brandstof

Na een lange trainingssessie in de sportschool is het altijd fijn om een snack in je tas te hebben, zodat je lichaam weer wat extra brandstof heeft om naar je werk te fietsen. Deze lekkere brownie kan je zonder schuldgevoel meteen na je training eten. Hij zit namelijk bomvol eiwitten, die je nodig hebt een optimaal spierherstel. Hou je niet zo van brownies en wil je liever toch een lichtere eiwitsnack? Hier staan alle eiwitrijke snacks van Myprotein.

Foto: Jordi Sloots

Voldoende drinken

Zowel voor als tijdens de training vergeten we vaak voldoende te drinken. Tijdens een intensieve workout verliezen we ook nog eens meer vocht dan normaal, waardoor ons lichaam langzaam uitdroogt. Om dit te voorkomen is het belangrijk om een grote bidon met water of sportdrank mee te nemen tijdens de training. Als je ieder kwartier een paar slokken neemt tijdens de training, blijft je lichaam gehydrateerd zonder dat je last krijgt van een waterbuik. Deze shaker van 800 ml is ideaal voor in je sporttas.

Slotje

Niet in iedere sportschool is het nodig, maar bij sommige wordt er verwacht dat jij je eigen slotje meeneemt voor kluisjes. Een cijferslot als deze is handig, want je raakt nooit de sleutels ervan kwijt.

dear good morning myprotein eiwitten
Foto: Jordi Sloots
Ik draag hier deze top van Myprotein.

Goed herstellen

Eiwitten zijn onmisbaar als je aan het sporten bent. Eiwitten ondersteunen jouw spieren bij het herstel. Als je spieren goed herstellen kan je sneller je gewichten bij de training ophogen. Eiwitten kan je gewoon uit je dagelijkse voeding halen, maar als jij weer echt fanatiek aan de slag gaat wanneer de sportschool weer open gaat dan is het handig om ook eiwitpoeder in huis te halen. Bij Myprotein vind je de Protein Blend en deze Vegan Protein Blend. De vegan eiwitpoeder heeft het Dear Good Morning testpanel uitgeprobeerd en dit is wat ze er van vonden.

Leg je mobiel weg

Tijdens het trainen is het fijn om gefocust aan de slag te gaan. Wil je je mobiel liever niet in je kluisje achterlaten, omdat je bijvoorbeeld graag je eigen muziek afspeelt tijdens het trainen? Gebruik dan een armband als deze. Zo draag jij je mobiel bij je zonder dat hij in de weg zit.

Ik ga op reis en ik neem mee..

Met deze hele lijst aan producten die je nodig hebt als de sportscholen straks weer open gaan, kan een sporttas natuurlijk niet ontbreken. Deze fijne stevige tas is ideaal om alles in mee te sjouwen, zodat jij goed voorbereid aan jouw training kan beginnen.

Al deze handige items die je nodig hebt als de sportschool weer open gaat komt uit de Myprotein webshop. Je kan alle artikelen met een 36% korting bestellen als je de kortingscode DEARGOODMORNING gebruikt. Kan je niet langer meer wachten om het trainen echt weer op te pakken. In de Dear Good Morning Community wordt er drie keer per week een live workout gegeven en staat er een groot aanbod aan workoutvideo’s online.

Als de sportscholen straks eindelijk open gaan vergeet dan niet om na het gebruik van de apparaten ze even schoon te maken met de middelen die jouw sportschool daarvoor klaarzet. Zo kunnen we hopelijk nog voor een lange tijd met z’n allen genieten van de gym.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: