Wat ik elke keer doe als ik ga vliegen

Wanneer ik in het vliegtuig stap heb ik altijd één ritueel. Dit doe ik altijd als ik ga vliegen, no matter what. Ik vind het zo belangrijk om te doen en ik hoop dat jij na het lezen van deze blog dit ritueel ook gaat toepassen.

Nare situaties

Tegenwoordig gebeuren er zo vaak nare dingen. Denk aan MH17, dat kwam ineens dichtbij he? Het vliegtuig vertrok vanaf Schiphol en meer dan de helft van de passagiers was Nederlands. Heel Nederland was in rouw. Het is niet dat ik na MH17 mijn ritueel heb veranderd. Dit ritueel doe ik al mijn hele leven. Het deed mij wel weer extra beseffen dat ik blij ben dat ik het doet.

Elke keer wanneer ik ga vliegen stuur ik mijn ouders, mijn broer/zus en mijn vriend een WhatsApp dat ik van ze houd. Gewoon in de gezins-app maar vaak ook nog eens extra naar iedereen privé. Gewoon “ik ga nu boarden, hou zoveel van jullie” met wat hartjes.

vliegen

Zo simpel

Ik zeg dit weinig. Maar als ik ga vliegen ALTIJD. Als ik in het buitenland ben kan ik zelfs internet kopen als het niet aanwezig is. Ik moet en zal iets sturen naar mijn dierbaren. 

Het is niet dat ik vliegen eng vind. Helemaal niet. Ik houd er van. Toch heeft het altijd wel een risico-factor. Als ik de trein instap doe ik dat dus niet, dat sturen van een app. Is dat raar? Wellicht! Maar als ik ga vliegen pak ik mijn moment om even liefde te delen voor het geval “het te laat is”. Ik vind zoiets heel speciaal en belangrijk om te doen. Überhaupt is het fijn om daar af toe bij stil te staan. 

Random een app sturen, why not?

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek