Wat ik elke keer doe als ik ga vliegen

lienke dear good morning fitgirl blogger

Wanneer ik in het vliegtuig stap heb ik altijd één ritueel. Dit doe ik altijd als ik ga vliegen, no matter what. Ik vind het zo belangrijk om te doen en ik hoop dat jij na het lezen van deze blog dit ritueel ook gaat toepassen.

Nare situaties

Tegenwoordig gebeuren er zo vaak nare dingen. Denk aan MH17, dat kwam ineens dichtbij he? Het vliegtuig vertrok vanaf Schiphol en meer dan de helft van de passagiers was Nederlands. Heel Nederland was in rouw. Het is niet dat ik na MH17 mijn ritueel heb veranderd. Dit ritueel doe ik al mijn hele leven. Het deed mij wel weer extra beseffen dat ik blij ben dat ik het doet.

Elke keer wanneer ik ga vliegen stuur ik mijn ouders, mijn broer/zus en mijn vriend een WhatsApp dat ik van ze houd. Gewoon in de gezins-app maar vaak ook nog eens extra naar iedereen privé. Gewoon “ik ga nu boarden, hou zoveel van jullie” met wat hartjes.

vliegen

Zo simpel

Ik zeg dit weinig. Maar als ik ga vliegen ALTIJD. Als ik in het buitenland ben kan ik zelfs internet kopen als het niet aanwezig is. Ik moet en zal iets sturen naar mijn dierbaren. 

Het is niet dat ik vliegen eng vind. Helemaal niet. Ik houd er van. Toch heeft het altijd wel een risico-factor. Als ik de trein instap doe ik dat dus niet, dat sturen van een app. Is dat raar? Wellicht! Maar als ik ga vliegen pak ik mijn moment om even liefde te delen voor het geval “het te laat is”. Ik vind zoiets heel speciaal en belangrijk om te doen. Überhaupt is het fijn om daar af toe bij stil te staan. 

Random een app sturen, why not?

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots