WEET WAAROM JE KIWI’S EET.

Het afgelopen jaar heb je al meerdere keren gezien dat ik de kiwi promoot. Waarom? Ik vind dat de kiwi wat meer gewaardeerd mag worden, ondanks dat de meeste mensen sneller voor ander  fruit kiezen. Want kiwi staat absoluut op nummer één als het gaat om hoeveelheid vitamines. En wist je al dat kiwi goed bij PDS (Prikkelbare Darm Syndroom) helpt?

Heb jij vorig jaar mijn challenge voorbij zien komen? Ik daagde mijn volgers uit om elke dag een kiwi te eten en te kijken wat dit met je lichaam deed. In totaal deden er meer dan 300 mensen mee en heb ik alleen maar positieve reacties ontvangen. Reacties, in de trant van: ik kan beter naar de wc (betere stoelgang), heb een betere huid en voel me beter. Mocht je dit ook eens willen proberen: download de challenge en ga direct aan de slag!

NOG EVEN OVER DIE VITAMINES

Uit alle onderzoeken blijkt dat de groene kiwi helpt tegen klachten bij PDS. De gele Zespri SunGold kiwi bevat een flinke dosis vitamine C, meer dan drie keer zoveel als een sinaasappel. Een écht vitamine C-bommetje! De Zespri Green kiwi helpt bij de spijsvertering, stoelgang en helpt constipatie te voorkomen. En … uit eigen ervaring merk ik dat sinds ik elke morgen een groene kiwi op de lege maag neem, ik veel beter naar het toilet kan. Kiwi is voor mij echt het beste middel tegen PDS.

zespri - lienke gooit kiwi


PDS, AUHG … 

Over de combinatie PDS en kiwi’s eten heb ik ook een blog geschreven: “Wat helpt er tegen PDS?”. Juist door elke ochtend met een kiwi te ontbijten merkte ik zelf binnen 14 dagen al verschil in mijn stoelgang. Waardoor het bij mij een stuk gemakkelijker ging #details #sorrynotsorry. Dus mocht je last hebben van darmklachten, probeer je dag dan eens goed te starten met een kiwi!

Dear Good Morning lachend bij Zespri kiwi


KIWI MY FRIEND …

Waarschijnlijk heb je het al gemerkt, maar ik ben écht kiwi-fan! Ook dit jaar ben ik Zespri-ambassadeur, het kiwi-merk dat je ongetwijfeld kent. Om die reden wil ik de komende maanden vaker stilstaan bij mijn kiwi-moment, want ik hoop dat meer mensen een kiwi gaan eten in de vroege morgen. Zodat we samen van alle positieve punten, zoals hierboven beschreven, kunnen genieten.

Afgelopen week trapte ik mijn samenwerking met Zespri af, met het Zespri “Greet The Sun” event op het dakterras van het Volkshotel in Amsterdam. Om de dag goed te starten gaf ik bloggers, Instagrammers en vloggers een pittige workout, waarna we daarna genoten van een heerlijk kiwi-ontbijt. Vervolgens kreeg iedereen genoeg kiwi’s om de hele week met een kiwi te ontbijten.

Zespri Dear Good Morning event


KIWI GIVE A WAY 

Wil jij ook ervaren hoe het is om een maand lang elke ochtend een kiwi te eten? Tof, daar wil ik jou in steunen! Maak een originele foto als je een kiwi eet en plaats die op Instagram, met de hashtags #deargoodmorning en #kiwi. Eind juli kies ik 2 deelnemers die een maand lang gratis kiwi kunnen eten. You get a kiwi, and you get a kiwi … Everyone get’s a kiwi!

Deze blog is mede mogelijk gemaakt door Zespri Nederland. Zespri staat achter de missie van Dear Good Morning. We hebben een tweejarige samenwerking waarbij we geloven in elkaars product, brand en missie. Voor vragen kan je mailen naar [email protected].


Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek