Welke reep heeft de meeste eiwitten?

Zoals jullie weten ben ik groot fan van Body&Fit Shop. Daarom werd het weer eens tijd om de favo eiwitrepen onder de loep te nemen. Gewoon als snack of meteen na het sporten. Welke bevat de meeste eiwitten en welke raad ik je aan? Wil je het antwoord meteen weten? Scroll dan even naar beneden. Go check it out:

Clean Protein bar

De clean protein bar. Maar liefst 20,7 gram aan eiwitten. Kom je meteen een heel eind. Let op, er zijn kleine verschillen bij de diverse smaken.
Voor een eiwitreep zit er wel veel vet in (gemiddeld 7 gram) maar de calorieën (maar 202 gram per reep) maken een hoop goed. Smaak: dikke prima.

Smart Bar Crunchy

Bij het woord crunchy raak ik meteen al opgewonden. Deze reep heeft wel stukken minder eiwit dan de clean protein bar maar alsnog is 15.9 gram aan eiwitten een dikke prima voor een tussendoortje. Favo smaak is sowieso white chocolate mét cookies, alhoewel zo’n mix-box wellicht de beste oplossing is. Oh en.. deze reep bevat maar 164 gram aan calorieën. Smaak: OMG! Yes, veeg me op.

Perfection Bar Crunchy

Om nog maar even in de opgewonden sferen te blijven: de perfection bar crunchy. Net een andere samenstelling dan de andere crunchy’s. Met 214 gram aan calorieën is de tussendoor max wel bereikt, maar met de 19.8 gram aan eiwitten ben je die calorieën zo weer vergeten. Deze reep vult, maar dan ook echt. Smaak: echt wel prima, maar met PDS niet aan te raden.

Smart Bar

Lekker hoor, al die soorten repen, maar je hebt natuurlijk ook nog gewoon de originele eiwitreep van Body&Fit, namelijk de smartbar. Op de één of andere manier blijft dit toch altijd mijn favoriet. Enige nadeel is, dat het zo lekker is dat ik er soms gewoon drie achter elkaar opeet. Lees: veel calorieën. Dus: aucchh in de buik. Daardoor: ruften to the max. Dus… JA deze altijd in je kast hebben maar houd het gewoon bij één per dag ok? ;-) 156 gram calorieën en 15.4 gram aan eiwitten. Smaak: YES, probeer vooral eens coconut en white chocolate.

Crunchy Eiwitwafels

Volgens mij weten ze bij Body&Fit gewoon hoe ze me moeten opwinden. Toen deze eiwit-wafels op de site kwamen te staan heb ik meteen een hele doos besteld. Te lekker en daarom ook heel verleidelijk om gelijk teveel te nemen. Jump, thats me. Maar even serieus: als je deze nog niet hebt geprobeerd… Shame on you en direct bestellen. In deze luchtige reep zitten 205 gram calorieën en 13 gram aan eiwitten. Smaak: YES mega lekker, alleen niet heel erg vullend. You want more.

Vegan protein bar

Voor de vegans onder ons ook nog even deze onder de loep genomen. Hij doet me denken aan de perfection bar en is vooral vullend en taai. 185 gram aan calorieën, maar wel onwijs veel eiwitten, namelijk gemiddeld 20 gram. Dat is nog eens een goeie combinatie.  Smaak: JA in het begin, maar na de tweede nee… Maar oordeel vooral zelf.

repen
Low Calorie bar

De naam heb ik nooit begrepen want deze reep heeft gewoon 206 gram aan calorieën, dus deze bar is niet eens de laagste van alle bars. Echter vind ik de smaak wel echt geweldig en heel anders dan de andere, dus dat is het proberen wel waard. Deze bar heeft 14.2 gram aan eiwitten. Veel, maar als je het vergelijkt met de andere bars is 14 gram ineens helemaal niets meer he, haha! Smaak: anders en lekker!

Protein & Oats bar

Die combinatie klinkt nu al goed. Een goed vullende bar, maar dat mag ook wel met 274 gram aan calorieën per bar. Met de 16.3 gram aan eiwitten moet je deze bar vooral nemen als je iets vullends nodig hebt. Smaak: lekker!

HET ANTWOORD

De clean protein bar (20.6 gram eiwitten) en de perfection bar crunchy (19.8 gram eiwitten) winnen deze selectie van meeste eiwitten. Mijn voorkeur zou dan uitgaan naar de eerste. Maar elke dag een smart bar met de smaak coconut of white chocola zou het ook super goed doen hoor, dan maar iets minder eiwitten haha.

Wat is jouw favoriet van de eiwitrepen? Let me know!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek