Wipeout blog #2 DIT MOET JE ECHT WETEN

Op 27 mei heb ik mijn eigen event met een super tof uitje: Wipeout. In deze 5-delige blog serie geef ik je alle ins & outs omtrent het event en kun jij jezelf helemaal klaarstomen. Vandaag Wipeout blog 2: een aantal dingen die je zeker moet weten over het event (ook lezen als je nog geen ticket hebt).

Op 27 mei vanaf 11:00 uur kun je het terrein op. Met z’n allen doen we een warming up en gaan we aan de slag op de Wipeoutbaan. Heb je nog geen ticket? Koop deze dan snel hier, zo weet je zeker dat je erbij kunt zijn. Voor 25 euro mag je meedoen met mijn event, de Wipeoutbaan gebruiken, krijg je snacks en mag je gratis gebruik maken van het strand (kost normaal 7,50 euro) en de beach club.

Er zijn bij een aantal mensen nog wat twijfels omtrent Wipeout (lees: ENG!) dus vandaar dat ik in deze blog een aantal veelgestelde vragen wil beantwoorden. Hierna nog steeds een vraag of twijfel? Mail gerust op [email protected].

Dear Good Morning goes Wipeout

Ik durf niet

Ik ook niet. Ikzelf heb twee weken terug de baan alvast mogen uitproberen en ik durfde maar 60% van de baan. Wel moet ik zeggen dat het echt kicken is. Je gaat het vast fantastisch vinden. Alles ziet er enger uit dan het is. Kwestie van proberen en durf je een bepaalde obstakel niet, dan doe je hem niet. Het is en blijft een uitje… er zijn geen verplichtingen! Samen elkaar aanmoedigen en lol hebben, daar draait het om!

Het is zo ver weg

Dat valt reuze mee. Het ligt in het midden van Nederland en vanuit Amsterdam maar een kleine 50 minuten rijden. Vanuit Utrecht 50 minuten en vanuit Zwolle ruim een uur. Om het makkelijker te maken heb ik het event nu verplaatst naar 11:00 uur, zodat iedereen de tijd heeft om naar het event te komen.

Met het Openbaar Vervoer kun je trouwens ook prima naar het event komen.
Vanuit Utrecht = Ruim een uur met de trein (Utrecht Centraal – Station Tiel. Bus 44 naar Wipeout)
Vanuit Zwolle = 2,5 uur dus ik zou adviseren met de auto te komen. Via deze pagina kun je altijd een reismaatje vinden.

wipeout event met Lienke de Jong van Dear Good Morning

Ben je meteen af als je valt?

Nee joh! Dan probeer je het gewoon nog een keertje. Iedereen valt, dus dan zou het event maar 5 minuten duren. Er zijn diverse obstakels die we gaan doen. In groepen gaan we bij de verschillende obstakels langs. Je mag het zo vaak proberen als je wilt, maar ik zou ook wat energie sparen voor de andere obstakels die nog gaan komen. Ik was kapot na obstakel 3, haha!

Aan het einde van alle obstakels heb ik nog een spelelement. De mensen die het langste of het snelste op de baan bleven bij de diverse onderdelen gaan een soort finalespel spelen bij twee nieuwe obstakels. Dit is gewoon een kleine afsluiter, omdat ik een spelelement zelf heel tof vind.

Word je nat?

Euh.. Ja! Je moet niet bang zijn voor water. Ik ben er heilig van overtuigd dat het onwijs lekker weer gaat worden dus het is alleen maar verkoelend om in het water te zijn. Tevens moet je zwemmend naar diverse obstakels om bij de start te komen. Als je écht niet nat wilt worden (zou wel zonde zijn!) dan kun je ook alleen de obstakels doen die op het strand staan.

wipeout blog 2

Wat zijn de regels?

Niet. Het event heeft geen Wipeout-regels. Het is vooral heel veel lol hebben. Ik wil wel dat iedereen voorzichtig doet en zijn of haar eigen grenzen aangeeft. De regels rondom het event lees je hier.

Kun je alleen komen?

Juist extra leuk. Het event is er ook om andere fitgirls of fitguys te leren kennen. Dat vind ik nog het allertofste van zulke events. Elkaar ontmoeten en een beter beeld krijgen van iemand dan alleen maar via social media. Er zijn vrij veel mensen die alleen komen. In het begin is het wellicht even spannend, ik vind het zelf doodeng om alleen naar een event te komen, maar ik zal ervoor zorgen dat je een giga toffe dag hebt en voor je het weet lig je dubbel van het lachen.

Kun je douchen?

Yes, douches zijn aanwezig op het terrein. Tevens ook een beach club, kluisjes etc. Lees alle informatie hier.

Wat is de insteek van het event?

Lol hebben, elkaar ontmoeten, jezelf uitdagen en een giga geweldige middag hebben om nooit te vergeten. Om alles vast te leggen zijn er 2 cameramannen die voor mij een Instagram-serie maken. Hoe hysterisch dat je jezelf terug kunt zien? Ook is er een fotograaf aanwezig voor de gaafste foto’s wanneer jij net koppie onder gaat ;-) Alle content mag je uiteraard delen en verspreiden waar en met wie je maar wilt!

In de volgende Wipeout blog laat ik een aantal oefeningen in de gym zien die je wellicht gaan helpen op de baan!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken