Wipeout blog #1 DIT ZIJN DE OBSTAKELS

Bereid je voor op het allertofste event ooit: Dear Good Morning goes Wipeout. Heb jij al zin in het uitje? In deze 5-delige blog-serie geef ik je tips & tricks om je nog meer enthousiast te krijgen voor het uitje en de obstakels te kunnen bedwingen.

Kom naar mijn eigen event op 27 mei 2018 11:00 uur.
Elkaar eindelijk ontmoeten en een super leuke dag hebben, of je nou de baan op gaat of niet!
Heb je je nog niet aangemeld? Doe dit vandaag nog want de ticketsale is nog open.
Publiek is ook welkom! Lees alle info via deze link.

Tijdens het event wordt een 15-delige Instagram-serie gemaakt, dus al je valpartijen (of niet valpartijen)
vind je terug op mijn Instagram-pagina vanaf 4 juni. 

Stiekem al benieuwd naar wat we gaan doen? Dat komt mooi uit want ik heb gewoon zoveel zin om een aantal obstakels alvast met je te delen! Kun je je nog meer verheugen en wellicht kun je nog meer mensen enthousiast maken om naar het event te komen. Een kleine selectie:

Obstakels

Ring-a-Ding

Laten we beginnen met een “vrij” simpele. Deze vond ik geweldig om te doen en… nog geen water te bekennen. Het is de bedoeling dat je door alle ringen gaat, als je er ééntje mist krijg je strafpunten en je mag uiteraard de grond niet raken. Ik voelde me als een kind zo blij!

Hoe kun je oefenen? Ga lekker aapje spelen in de gym en zorg dat je armen sterk zijn.

Big Red Balls

Die kennen we vast allemaal. De officiële grote ballen van Wipeout. Ik dacht dat ik die het allerergste zou vinden maar nee… Deze is heel tof! Leer vooral hoe je ver moet springen en vooral… niet aarzelen. Hoe sneller je gaat, hoe meer vaart je hebt, hoe verder je komt! Ik kwam tot bal 2.

Komende weken vooral oefenen om zo ver mogelijk en groot te springen. Steel de trampoline van je broertje of zusje. Volgende keer gaat het vast beter bij mij, haha!

Hoop Run

Ok. Deze is echt heel cool! Het draait onwijs snel en verschillende kanten op. Je kunt tussen de verschillende “hoops” niet lang staan anders val je van het parcours, dus vooral heel snel naar de overkant! Mijn record was 20 seconden, beat it!

Intervalletje dan maar de komende weken? Dan kun je helemaal snel naar de overkant haha. Oh hier krijg je echt adrenaline van.

Pitch Fork

Wow, deze vond ik best eng… Maar uiteindelijk wel gedaan… en ik ging helemaal over de kop haha. De pitch fork zijn twee vorken die beiden een andere kant op draaien. Doel? Er overheen komen en de andere kant bereiken. Wat een onwijs fijn gevoel toen ik het gedaan had haha. Mag ik weer?

Hoe kun hiervoor oefenen? Vooral alert blijven en geen angst hebben. Angst houdt je echt tegen.

Aqua Sweeper

De sweeper! Hoe lang blijf jij staan op je mooie paddenstoel in het water? De sweeper zal steeds harder gaan en je kunt proberen het zo lang mogelijk vol te houden. Oefen vooral in hoog springen en snelheid… Want anders krijg je lekker een verkoelende duik in het water en kun je via het laddertje omhoog om het nog een keer te proberen. Staan op zo’n grote paddenstoel vond ik al een uitdaging, boehaha! (Vind je me al een watje?)

Hoe bereid je je nou voor?

Zo, dit was een mini selectie van de obstakels die we gaan bedwingen. Hoe bereid je je nou voor? Niet, het gaat er vooral om dat we onwijs veel plezier gaan hebben. Durf je niet op de baan, geen probleem! Het is echt een event waar we samenkomen.

Aan het eind maak ik er een spelelement van en kan er iemand nog met een beker naar huis. Maar dat is puur fun. Dus als je echt jezelf wilt uitsloven (like me), dan kun je komende weken vooral oefenen op je balans, springen en snelheid… Dan kom je een heel eind!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek