Word samen met mij een Sloggi-tester! (advertorial)

ja

Een fijne bh is oh-zo belangrijk. Nou heeft Sloggi de oplossing en het toffe is: samen met mij kun je nu hun nieuwste bh testen. 

Je herkent het vast wel als fitgirl. Je doet een burpee, een jumping lunge  of een interval training op de loopband en je lichaam, en met name je borsten, gaan heen en weer. Maar ook gewoon bij alledaagse activiteiten. Bij de één meer dan bij de ander. Eerlijk gezegd had ik er nooit zo’n last van, maar op de één of andere manier zijn mijn borsten het afgelopen jaar veel gegroeid (misschien door al het vreten..?).

Ik hou niet van die slappe bh’s die niets ondersteunen, of van die bh’s waarbij je je tepels ziet als je het koud krijgt. Je begrijpt het vast wel.. 😉 oh en als ik toch mijn wensenlijstje mag doorgeven: liever ook geen bh waar je de zweetplekken iets te goed ziet zitten. Geloof me, die bh’s zijn er!

De test met de Sloggi Wow Comfort Bra

LINDA.LAB ontdekte mijn wensenlijstje en vroeg mij om de nieuwe Sloggi Wow Comfort Bra te gaan testen. Deze bh is dus helemaal ready to go voor het sporten. Stiekem heb ik hem meteen getest en ik kan alles afvinken. Hij zit onwijs comfortabel, je ziet je tepels niet (yes!) en geen enkele zweetplek te bekennen. En ik kan het weten, want ik zweet behoorlijk. Oh en te keer ga ik ook!

Nu is het nog toffer dat ik samen met jou de bh mag gaan testen. Om het echt zo goed mogelijk te doen gaan we ons wagen aan een dancehalltest. SAY WHAT?! Ja een dancehalltest. Dit is dus een dansles. Voor mij doodeng en wellicht voor jou ook! Het gaat er vooral om dat we plezier hebben en lekker losgaan. Dé perfecte manier om de Sloggi Wow Comfort Bra te testen.

Wil jij de bh testen en met mij gaan dansen? Houd je agenda dan op 23 november vrij! Meld je dan hier aan. Je ontvangt een e-mail met een oproep om je aan te melden voor LINDA.LAB met Sloggi. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel. Uit de aanmeldingen worden uiteindelijk tien vrouwen geselecteerd. De Wow Comfort Bra van Sloggi mag na afloop natuurlijk mee naar huis.

Deze blog is in samenwerking met LINDA.LAB en Sloggi.

Dit vind jij vast ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Extra ochtendmotivatie in je MAILbox?

Wekelijks ontvang je nog meer ochtendgekte in je mailbox. Ready to become a morningfreak?

Wat kan je verwachten?

  • Tips om je DGM-routine sneller voor elkaar te krijgen
  • Je bent als eerst op de hoogte van events of talks
  • Altijd een persoonlijk bericht
  • Kortingen en extra win-acties

Een ochtendmens is..

Goedeslaper
Betere slaper
Doelen
Gemotiveerd
Fitter
Fitter

Je ochtend besteden aan..

hotspots icon
Workouts
Challenges
Challenges
Gekheid
Hotspots