Word samen met mij een Sloggi-tester! (advertorial)

Een fijne bh is oh-zo belangrijk. Nou heeft Sloggi de oplossing en het toffe is: samen met mij kun je nu hun nieuwste bh testen. 

Je herkent het vast wel als fitgirl. Je doet een burpee, een jumping lunge  of een interval training op de loopband en je lichaam, en met name je borsten, gaan heen en weer. Maar ook gewoon bij alledaagse activiteiten. Bij de één meer dan bij de ander. Eerlijk gezegd had ik er nooit zo’n last van, maar op de één of andere manier zijn mijn borsten het afgelopen jaar veel gegroeid (misschien door al het vreten..?).

Ik hou niet van die slappe bh’s die niets ondersteunen, of van die bh’s waarbij je je tepels ziet als je het koud krijgt. Je begrijpt het vast wel.. ;-) oh en als ik toch mijn wensenlijstje mag doorgeven: liever ook geen bh waar je de zweetplekken iets te goed ziet zitten. Geloof me, die bh’s zijn er!

De test met de Sloggi Wow Comfort Bra

LINDA.LAB ontdekte mijn wensenlijstje en vroeg mij om de nieuwe Sloggi Wow Comfort Bra te gaan testen. Deze bh is dus helemaal ready to go voor het sporten. Stiekem heb ik hem meteen getest en ik kan alles afvinken. Hij zit onwijs comfortabel, je ziet je tepels niet (yes!) en geen enkele zweetplek te bekennen. En ik kan het weten, want ik zweet behoorlijk. Oh en te keer ga ik ook!

Nu is het nog toffer dat ik samen met jou de bh mag gaan testen. Om het echt zo goed mogelijk te doen gaan we ons wagen aan een dancehalltest. SAY WHAT?! Ja een dancehalltest. Dit is dus een dansles. Voor mij doodeng en wellicht voor jou ook! Het gaat er vooral om dat we plezier hebben en lekker losgaan. Dé perfecte manier om de Sloggi Wow Comfort Bra te testen.

Wil jij de bh testen en met mij gaan dansen? Houd je agenda dan op 23 november vrij! Meld je dan hier aan. Je ontvangt een e-mail met een oproep om je aan te melden voor LINDA.LAB met Sloggi. Kort daarna hoor je of je bent geselecteerd voor het testpanel. Uit de aanmeldingen worden uiteindelijk tien vrouwen geselecteerd. De Wow Comfort Bra van Sloggi mag na afloop natuurlijk mee naar huis.

Deze blog is in samenwerking met LINDA.LAB en Sloggi.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken