Dear Good Morning

IJsbad & workout

Vier keer per jaar organiseer ik samen met mijn partner een ijsbad & workout event in Amsterdam. Dé ideale manier om kennis te maken met de voordelen van een ijsbad en dat in combinatie met een krachtige workout. Inclusief onbeperkt koffie, thee en gezonde snacks!

Zie hier wat beelden!

Video afspelen

Lief Ochtendgekkie,

Elke ochtend enthousiast uit bed, genieten van een heerlijke workout en vervolgens uit je comfortzone met een ijsbad. Voor mij dé ideale manier om een dag te starten. Het geeft me energie, een boost aan creativiteit en vooral een grote overwinning nog voor de dag echt start! Tijdens dit event leer jij alle voordelen van een workout, een ijsbad en de combinatie kennen. Een gezellige ochtend in Amsterdam om elkaar in het echt live te ontmoeten. 

  • 09.30 uur inloop
  • 10.00 uur start
  • Kennismaking
  • Workout (HYROX oefeningen, ieder op eigen niveau)
  • Pauze met proteïneshake
  • Mini masterclass ijsbad
  • 1-1 begeleiding ijsbad
  • +/- 13.00 uur einde 

X Lienke

Offline event in Amsterdam!

Datum

3 maart 2024

Eenmalig

€58,50

Hoe lang

3 uur

Capaciteit

15 deelnemers

Programma

Workout

IJsbad

3 maart ben ik erbij!

Koop nu je ticket!

Lees de ervaring van deelnemers

Marlies: “Ik vond het ontzettend tof om uitgedaagd te worden en m’n grenzen te verleggen in de veiligheid van een groep. Zowel de workout als het ijsbad waren buiten mijn comfortzone, maar op een hele goede manier. Dat samen met een gezellige groep, twee fijne begeleiders en volop eten en drinken maakten het tot een top-ochtend die me nog heel lang bij blijft!”

Justine: “Het workout-& ijsbad event was zo gaaf! Van tevoren voelde ik spanning om het ijsbad in te gaan, maar de begeleiding was zo goed dat ik vol vertrouwen erin kon zitten voor maar liefst 3 minuten. En wat een bak energie achteraf!! Dikke aanrader!”

Greet: “Een zondagmorgen doorbrengen met Lienke en Hans is een energieboost voor de hele week. Heerlijk om de enthousiaste en energieke Vibes van Lienke live mee te maken en te connecten met een deel van de community.  Ieder vanuit zijn eigen intentie en ervaring de uitdaging van het ijsbad aangaan, maakte de verbinding alleen maar intenser. De professionele aanpak door Lienke en Hans en de aanmoediging van alle anderen,  hebben er mede voor gezorgd dat ik het ijsbad ben ingestapt. Het wordt zeker niet mijn laatste!”

Annet: “Wat heb ik genoten van deze heerlijke ochend met het ijsbad en de workout vooraf! De mooie opbouw van de ochtend was zo gaaf. Hans legde heel rustig uit over de voordelen en effecten van een ijsbad nemen. Ook bij mensen met auto immuumziektes zoals reuma, zoals bij mij. Hans en Lienke zorgden voor een relaxte sfeer en begeleiden je op een hele fijne manier het ijsbad in. En jaaa, dat gevoel is magisch! Echt ga dit ervaren, ga dit doen!”

Veelgestelde vragen

Aanmelden kan je via deze knop doen.

Ja, iedereen is welkom. Goed om te weten: 

Let op: Bij aanmelden van het ijsbad-workshop, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van Dear Good Morning. Deze vind je op www.deargoodmorning.com
Voor aanvang van het event onderteken je (online) voorwaarden om mee te doen aan het ijsbad-workshop. Voorbeelden om niet mee te doen aan het ijsbad:
Epilepsie, Zwangerschap, Recente longproblematiek als longontsteking, longembolie, verhoogde bloeddruk, recent doorgemaakte operaties, onbegrepen benauwdheidsklachten, hartfalen, ernstige astma / COPD, reumatoïde arthritis, allergie voor koude (koude urticaria), slechte lichamelijke conditie, koude & stijve gewrichten, primaire en secundaire vorm van Raynaud, kortademigheid, ernstige maag-/darmproblemen, niet goed werkende schildklier, migraine, angst- en paniek, angina pectoris, nierfunctieverlies, nierfalen, beroerte of hartaanval in recent verleden, mentale stress, ongesteldheid en daar klachten bij ervaren.

We zorgen voor een veilige omgeving. Er zullen niet zomaar foto’s of video’s gemaakt worden zonder toestemming. Daarnaast mag je ook in een korte broek en shirt in het ijsbad. Doe vooral waar jij je prettig bij voelt.

Nee hoor, de workout is zo ingericht dat iedereen op eigen niveau kan meedoen!

Nee, totaal niet! De meeste deelnemers hebben nog nooit in een ijsbad gezeten. Voor alles een eerste keer!

Leuk feitje: Een aantal deelnemers komen ook een tweede keer! 

– Sportkleding (handig als je dit al aan hebt, maar er is ruimte voor omkleden)
– Badkleding (voor het ijsbad)
– Handdoek
– Optioneel: badhanddoek / omslagdoek voordat je het ijsbad in gaat
– Optioneel: bidon die je kan vullen met water

De nieuwe edities in 2024 maken we zsm bekend op deze pagina!

Je kan ons altijd mailen op [email protected] en we denken en kijken graag even met je mee!

 

Ik weet voldoende!

Lees voor aanmelding onze algemene voorwaarden en de speciale retreat voorwaarden. Bij aankoop ga je akkoord met beide overeenkomsten. 

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus onder meer zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgevoerd in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct.

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek