blog

Workout op het strand

Op vakantie? Dat is echt geen excuus om niet te sporten! Het strand is juist een heerlijke plek voor je workout. Hup, zet die wekker lekker vroeg en pak deze workout op het stand erbij. Je gaat je echt ENORM goed voelen daarna!

Hoe werkt het schema voor de workout op het strand?

Deze workout bestaat uit een warming-up en drie rondes met elk vier oefeningen. In het schema zie je hoe vaak je elke oefening moet herhalen. 

In het schema staat precies vermeld hoe lang rust je hebt na elke ronde. Merk je dat het te makkelijk is, neem je korter rust. En andersom. Daag jezelf uit en ontdek je progressie.

Download DEARGOODSTRAND

Download de #DEARGOODSTRAND workout nu!

Download via bovenstaande button jouw workout voor op het strand. Print hem uit of stamp het schema goed in je hoofd, zodat je op het strand lekker aan de slag kunt.

TIP: ook de losse HIIT-workouts van Dear Good Morning zijn geschikt voor op het strand. Download de HIIT-workouts hier.

Let’s GO!

Kleine disclaimer: dit schema is niet speciaal voor jou op maat gemaakt, maar geeft een indicatie van een gemiddeld trainingsschema. Als jij merkt dat de training te heftig is voor jouw lichaam, neem dan meer rust tussendoor en herhaal de oefeningen iets minder vaak. Het allerbelangrijkst is dat jij goed naar je lichaam luistert en stopt wanneer het niet goed voelt. Dear Good Morning is niet aansprakelijk voor eventuele blessures na het volgen van dit schema.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: