10 x waarom je juist tijdens de feestdagen een workout wilt doen

Ik denk dat ik wel 100 redenen kan geven waarom je met de feestdagen een workout zou moeten doen. Om het leuk te houden voor ons beiden, geef ik er 10. zeg nou zelf… nummer 3 is wel gewoon waar?!

10 redenen waarom je juist met de feestdagen wilt knallen met je workout

1: Fitgirl versus fatgirl

Uit onderzoek is gebleken dat mensen gemiddeld tussen de tussen de 0,5 en de 6 kilo (!) aankomen met de feestdagen. Niet zo fijn natuurlijk! Beter brengen wij met z’n allen dat gemiddelde even flink omlaag. Al moet je wel gewoon genieten hè, heel belangrijk!!

Maar je kan extra genieten als je lichaam ook even lekker een workout heeft gehad. Meedoen kan met een van mijn HIIT-workouts. Welke kies jij?

2: Overwinteren

De kans dat er in de winter een extra speklaagje groeit, is groot en niet zo heel gek. Of wacht eens even. Is dat wel zo logisch? Want was dat vetlaagje niet juist bedoeld om de strenge winters te kunnen overleven? Oeps.

3: Boost

Door te sporten geef je je metabolisme een boost. Dat kan je natuurlijk wel gebruiken met al die feestelijke maaltijden!

4: Gezelligheid boven alles

Je hebt niet altijd wat te zeggen over wat je precies met kerst voorgeschoteld krijgt (ja, ik weet wel dat je altijd een keuze hebt, maar sociaal gezien is de kans groot dat je gewoon gezellig mee wilt eten, toch?), maar wél of en wat voor beweging je krijgt!

5: Kerst-siësta?

Dinnerdips suck! Hoe kan je dit voorkomen? Door er een flinke workout tegenaan te gooien!

6: Survival of the fittest

Fit zijn voelt goed. Fit blijven, tijdens de feestdagen, al helemaal!

7: No jetlag

Een social jetlag is bagger. Dus dat je door sociale dingen je ritme helemaal kwijt bent en het moeilijker hebt om dit op te pakken. Dit voorkom je door óók met de feestdagen je normale ritme enigszins vast te houden.

8: Food

Je wilt geen nee hoeven zeggen tegen die superlekkere chocoladefondant toch? Ik zeg niet dat je je vol moet willen stoppen met kerst, maar het smaakt allemaal nét wat lekkerder als je weet dat je die dag lekker hebt gesport!

9: Gezelligheid boven alles part II

Samen zijn met familie is leuk. Maar samen zijn met je online fitcommunity is natuurlijk óók leuk. De kerstworkout doen we dan ook gezellig SAMEN!

10: Nog lekkerder dan nummer 8

Omdat er niks anders is waar je jouw kerstdagen zó energiek mee kan beginnen als een lekkere HIIT-workout!

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoeken