Dear Good Morning

Workouts & challenges

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”
Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte hebben als wij: energieker worden door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken?

Hieronder vind je wat inspiratie. Dit is content vanuit de community!

Community Workouts

Liever zelf aan de slag?

Laat je uitdagen door de Dear Good Morning Challenges.

Challenges

Binnenkort vind je hier diverse story challenges om jezelf en je doelgroep te motiveren!

Wil je meer workouts zien?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning Community

Community

Met 6 live lessen per week, meer dan 100 workouts op het gebied van kracht, meditatie, yoga, aerobics, booty en meer heb je genoeg keuze voor energieke ochtenden. Daarnaast hebben we hardloopschema’s, workoutschema’s en maandelijkse challenges. Word jij lid?

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Search