Dear Good Morning

Workouts & challenges

“Kunnen we samen nog meer mensen ochtendmensen maken?”
Dear Good Morning werkt graag samen met bedrijven, merken, mensen en brands die precies dezelfde gedachte hebben als wij: energieker worden door eerder op te staan. En dat zeker met een lach. Wellicht kunnen we samen de wereld een beetje vrolijker en productiever maken?

Hieronder vind je wat inspiratie. Dit is content vanuit de community!

Community Workouts

Liever zelf aan de slag?

Laat je uitdagen door de Dear Good Morning Challenges.

Challenges

Binnenkort vind je hier diverse story challenges om jezelf en je doelgroep te motiveren!

Wil je meer workouts zien?

Meld je dan nu aan voor de Dear Good Morning Community

Community

Met 6 live lessen per week, meer dan 100 workouts op het gebied van kracht, meditatie, yoga, aerobics, booty en meer heb je genoeg keuze voor energieke ochtenden. Daarnaast hebben we hardloopschema’s, workoutschema’s en maandelijkse challenges. Word jij lid?

Meer grip op je leven door de ochtend voor jezelf te nemen.

“Een community vol ochtendgekken, gelijkgestemden en mensen die net zoals jij meer uit het leven willen halen.”

Klik op de video en zie wat je kan verwachten

Video afspelen

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek