Zo verbrand je extra calorieën zonder dat je het door hebt!

Het zomerseizoen is in volle gang en de temperaturen lopen hoog op. Een ijsje hier, een drankje daar. De BBQ-feestjes vliegen je om de oren. Klinkt allemaal heel lekker, maar elke avond aan de borrel met de nodige hapjes zorgt er niet meteen voor dat je je fitter voelt. Geen nood, we helpen je een handje. Op deze manieren verband jij, zonder dat je het echt door hebt, zomaar wat extra calorieën gedurende de dag!

Ga wandelen

Niet altijd de snelste manier, maar je bent wel lekker in beweging. Met elke dag een wandeling verbrand je al snel wat extra calorieën. Ga je normaal op de fiets boodschappen doen? Ga dan nu even wandelen. Die ene meeting op het werk, moet die per se zittend achter een bureau? Of kan het ook perfect tijdens een rondje wandelen? Lekker juist, ben je er meteen even uit. Of gewoon even in de avond, na het eten. Is nog lekker ook!

wandelen, extra calorieën te verbranden, mooie zomer, lekker eten en drinken, ongemerkt

Neem de trap in plaats van de lift

Misschien wel de meest voor de hand liggende, maar oh zo simpel. Die lift of roltrap laat je de komende tijd maar even voor wat het is. Gewoon met de trap! En als je nu echt een die-hard bent dan ren je hem een extra keer op en af ;)

traplopen, extra calorieën te verbranden, mooie zomer, lekker eten en drinken, ongemerkt

Dans, dans, dans

Het festivalseizoen is misschien wel het mooiste seizoen dat er is. Elk weekend is er wel een leuk festival gepland en laat dat nou net een mooie gelegenheid zijn om lekker te bewegen. En het is nog leuk ook. Flink wat stappen maken!

dansen, extra calorieën te verbranden, mooie zomer, lekker eten en drinken, ongemerkt

Make love

Yup, een avondje met je liefde tussen de lakens is niet alleen heel fijn, het verbrandt ongemerkt nog veel calorieën ook. En door het stofje dat vrijkomt voel je je daarna ook nog eens on-o-ver-winnelijk! Win-win!

sex, extra calorieën te verbranden, mooie zomer, lekker eten en drinken, ongemerkt

Huishoudelijke taken

Hup, even snel de stofzuiger door het huis. Boodschappen halen. Het glas wegbrengen. Pakketjes op de post doen. Het bed verschonen. De badkamer eens flink onder handen nemen. Met een dagje opruimen, poetsen en schoonmaken verbrand je ongemerkt al een flink aantal calorieën. Én je hebt meteen een schoon huis, ideaal toch?!

schoonmaken, extra calorieën te verbranden, mooie zomer, lekker eten en drinken, ongemerkt

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek