blog

Zo vind jij de perfecte sport bh!

Sport bh’s, ze zijn er in allerlei kleuren, soorten en maten, maar welke sport bh is nou perfect voor jou? Het ondersteunen van je dames is een cruciaal onderdeel om actief te blijven en de sporten te doen waar je van houdt. Om je te helpen met het kopen van de juiste sport bh hebben we deze tips voor je. Leer hoe je de juiste sport bh voor jouw persoonlijke training kunt vinden zodat niks je tegenhoudt om in de ochtend te knallen!

More, more, more!

De eerste tip die we je geven is om voor meerdere soorten sport bh’s te gaan. Het is namelijk niet zo dat jij voor iedere sport dezelfde soort sport bh fijn zal vinden. Ga jij voor een pittige bootcamp? Dan heb je wellicht een sport bh nodig die veel ondersteuning geeft. Ga jij voor een yin yoga les? Dan vind jij het misschien belangrijker dat de sport bh lekker zit. Wat we willen zeggen is, bedenk welke activiteiten jij graag doet en kijk welke sport bh’s bij de verschillende activiteiten passen.

Lienke draagt een bh van Myprotein.

Sport bh op niveau

Er zijn drie soorten sport bh’s op verschillende niveaus: low, medium en high. Welke bh je draagt kan dus onwijs veel verschil uitmaken.

light support: perfect voor wandelen, yoga, pilates en krachttraining. Of fijn tijdens een relax momentje voor jezelf. Deze sport bh van Myprotein is hiervoor bijvoorbeeld een echte aanrader!

mid support: fijn voor training, zoals circuittraining, spinning, boksen en wintersport. Deze topper van Myprotein is niet alleen super fijn voor een training, maar ook nog eens mooi voor het oog. I mean, kijk naar die kleuren!

high support: perfect voor hardlopen, cardio, paardrijden en bootcamp. De adapt sport bh van Myprotein is hiervoor fijn.

Uitproberen die sport bh!

Als je een sport bh probeert, doe dan meteen een paar oefeningen die je tijdens jouw workout ook zal doen. Jog bijvoorbeeld op je plaats, doe een paar burpees, beweeg je armen intensief heen en weer of ga in een downward dog yoga positie staan zodat je weet hoe de beha voelt als je in beweging bent. Heb jij meteen weer wat extra beweging gehad, win-win!

Deze sport bh is van Myprotein.

Do it for the boobies!

Nog een weetje: het is verstandig om je sport bh’s iedere 7 maanden te vernieuwen. SAY WHAT? Ja echt, door het wassen, het vele zweten en het uitrekken tijdens het sporten wordt de support steeds wat minder. Het hangt er natuurlijk vanaf hoe vaak je sport, wat de kwaliteit is en op welke manier je wast. Maar, als je echt 100% ondersteuning wilt, adviseren wij je om bh’s regelmatig te vervangen of meerdere stuks afwisselend te dragen. Alles voor de boobs right? 🙌

Shoppen maar!

Gooi je winkelmandje vol en shoppen maar! Nu is het tijd om onze tips te gebruiken en te gaan shoppen. Wij zijn bij Dear Good Morning zelf helemaal weg van de producten van Myprotein, hier heb je ruime keuze in sport bh’s. En als je dan toch bezig bent kan je meteen ook even verder kijken op de website, zo gaf Lienke eerder al haar top 5 sportsetjes van Myprotein. Vergeet niet om de kortingscode DEARGOODMORNING te gebruiken, deze geeft altijd 36% korting in de Myprotein webshop.

Dear good morning sport bh x myprotein
Lienke draagt hier de Curve sports bra van Myprotein.

Foto’s @jordisloots

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

DIT VIND JE VAST OOK LEUK: