Start je ochtenden vol energie met de:

Dear Good Morning Zomereditie

Dit is jouw kans om deze zomer fris en energiek te beginnen, samen met onze geweldige Dear Good Morning community! Voor slechts 22 euro krijg je in juli en augustus onbeperkt toegang tot een wereld vol energie, plezier en positiviteit. Denk aan virtuele live lessen, extra opgenomen workout en yoga video’s, een zomer ebook, een habbit tracker en te gekke challenges.

Fit de zomer in! 

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

2 maanden onbeperkt toegang tot de leukste ochtendcommunity

Om de zomer lekker fit te blijven!

Dit kan je 2 maanden verwachten

Live lessen

Community

Zomer challenges

Maar ook:

Zomer e-book

2 maanden

De zomereditie

Stel je voor: elke ochtend wakker worden met een glimlach, vol energie en klaar om de dag te veroveren. Dit is jouw kans om deze zomer fris en fit te beginnen, samen met onze geweldige Dear Good Morning community!

Voor slechts 22 euro krijg je in juli en augustus onbeperkt toegang tot onze energieke virtuele live lessen, een exclusief zomer e-book, leuke challenges, een handige habit tracker en een breed scala aan workout- en yoga-video’s. Start elke dag vol energie en positiviteit, en maak van deze zomer jouw beste seizoen ooit.

Sluit je aan bij onze enthousiaste community en verover de wereld van de Ochtendgekken!

Dit is wat je krijgt!

Praktisch

Voor slechts 22 euro krijg je in juli en augustus onbeperkt toegang tot de Dear Good Morning Community. Na betaling krijg je een inlog-mail.

start van de zomereditie

Als je je aanmeld kan je alvast een account aanmaken voor de community. Echter krijg je per 30 juni toegang tot de community! Vanaf dan zijn de deuren open. Ik mail je alle informatie!

elke ochtend

Start elke dag met onze inspirerende en motiverende virtuele live lessen, vanuit het comfort van je eigen huis of vakantie. Denk aan energieke workouts, ontspannende yoga en opbeurende sessies die je dag een vliegende start geven. Zowel live als opgenomen!

Benodigdheden

Een plekje in je woonkamer (of buiten op de camping!) en een telefoon/laptop waarmee je de live sessie kan afspelen! Oh en een dosis energie, maar dat komt wel goed ;-)

Extra's

Ontvang ons speciale zomer e-book boordevol tips, tricks om je gezond en gelukkig te voelen. Dit e-book is jouw gids voor een stralende zomer. Uiteraard ook een summer habbit tracker!

Reset

Bij Dear Good Morning geloven we dat elke ochtend een nieuwe kans is om het beste uit jezelf te halen. Onze zomer editie is dé manier om jezelf een boost te geven, nieuwe energie te vinden en je goed te voelen in je eigen lichaam.

Fit & energiek de zomer in!

voor maar 22 euro voor 2 maanden

Geef jezelf een boost aan nieuwe energie met de Dear Good Morning zomer editie!

Zo werkt het:

6 van de 350 leden

Dankzij de community ben ik de ochtend écht gaan waarderen. Ik voel me ook niet meer zo alleen, ook al is het allemaal online!”
Marijke
Meer energie, meer leuke mensen mogen ontmoeten met wie ik nu ook offline afspreek. De community is een aanrader!
Justine
Wetende dat er elke ochtend een trainer klaarstaat, dat is een heel fijn gevoel. Snoozen is nu echt verleden tijd voor mij!
Nina
Ik ben vanaf het begin al lid. Het motiveert echt met elkaar de ochtend te starten. De ochtend is een feestje!
Suus
Ik had nooit gedacht een community nodig te hebben maar ik krijg er zoveel energie van! Aanrader!
Karen
Het is zo fijn om gelijkgestemden te vinden die de ochtend ook energiek willen starten. Ik ben al 2,5 jaar lid, kom je erbij!?
Annelies

Lienke de Jong:

Van Ochtendhater naar ochtendgek.

Sinds ik de ochtend voor mezelf ben gaan nemen, voel ik me zoveel gelukkiger, fitter en succesvoller. Dit gevoel wil ik aan iedereen meegeven! Daarom heb ik in 20216 mijn baan opgezegd om fulltime voor Dear Good Morning te gaan. Met als missie: iedereen een energieke en enthousiaste ochtend te geven. In 2021 is de community ontstaan en met +250 leden voelt het elke ochtend weer een feestje. Live lessen, bingo, events, kletsen en nog zoveel meer. Het is heerlijk om je met mensen te omringen die de ochtend ook echt voor zichzelf willen nemen! Ik voel me niet meer zo alleen en de motivatie is keer 100 gegaan!

Het zou super gezellig zijn als je lid wordt van mijn community! Je kan het altijd 7 dagen gratis uitproberen om te ontdekken of het iets voor jou is! 

Virtuele live lessen voor de perfecte ochtendroutine - DGM

Dit zijn de trainers

Evelien

Geeft yoga lessen maar ook verschillende workouts zoals Tone.

Lienke

Ikzelf geef krachtles, HIIT, full body en uitdagende challenges!

Marloes

Bij Marloes is er altijd een feestje. Zij verzorgt aerobics, booty parties en leuke lessen op muziek!

Sanne

Met Sanne kan je komend zomer lekker stretchen. Lekker de ochtend relaxed starten.

Marianne

RnB Yoga, zomerse meditaties en alles wat je nodig hebt voor een geweldige start van de dag.

Klaar om jezelf een extra boost te geven?

Doe heel juli & augustus mee met deze speciale zomer editie van de Dear Good Morning community!

Zomeractie

€22 / eenmalig

Veelgestelde vragen

Geen enkel probleem!  De live lessen worden opgenomen en kan je altijd in je eigen tijd (nog eens) doen.

De live lessen uploaden we iedere dag op het board “live lessen terugkijken”.

In de community is een groot board genaamd “DEAR GOOD SUMMER” waar je alle informatie vindt, zoals het ebook, summer habit tracker en live les rooster.

Onze doelgroep is voor 95% procent vrouw. De meesten zijn tussen de 25 en 45 jaar, maar er zijn ook genoeg studenten en ouderen. De meesten hebben kinderen. Het mooie aan de community: de verbinding en betrokkenheid met elkaar!

Yes, we werken met het softwaresysteem Huddle. Wil je liever de community in app-vorm gebruiken? Download dan de app Huddle E-learning. 

Ja! We hebben exclusieve workout- en yoga video’s. Oh en vergeet de mooie meditatie video’s niet. Genoeg keuze om je ochtend volledig te omarmen. 

Nee hoor, dit is een eenmalige actie. Je hebt geen abonnement en na de zomer heb je niet meer toegang tot de community. Natuurlijk hopen we dat je enthousiast wordt en blijft van de community en dat je een abonnement neemt!

Ik weet voldoende!

Let op: de trainingen op deze website zijn niet afgestemd op jouw specifieke behoeften. Bij het samenstellen van de trainingen en oefeningen zijn wij dus niet van eventuele beperkingen of gezondheidsklachten uitgegaan. Daarnaast zijn wij niet aanwezig bij de uitvoering van de oefeningen of trainingen en kunnen wij ook niet zien of je de training of oefening naar behoren uitvoert. Je dient er dus zelf voor zorg te dragen dat eventuele oefeningen of trainingen worden uitgeoefend in een veilige omgeving, dat lichamelijke beperkingen in acht worden genomen en dat blessures en/of overbelasting worden voorkomen. Bij klachten of twijfel over jouw gezondheid adviseren wij je om direct je (behandelend) arts of een andere professionele hulpverlener te raadplegen en eventuele oefeningen of trainingen direct te stoppen. Voelt een oefening niet goed, of doet het pijn, stop dan ook direct. Je kunt maximaal 1x per jaar gebruik maken van het Dear Good Morning Community proeflidmaatschap.

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

PROBEER DE COMMUNITY NU 7 DAGEN GRATIS!

De leukste start van je dag met de Dear Good Morning Community. Elke doordeweekse ochtend staat er een trainer voor je klaar om samen te sporten vanuit de woonkamer.
Yoga, HIIT, krachtles tot aan zumba. De lessen zijn 30 minuten en starten om 06.00 of 06.30 uur. Alles kan je altijd terugkijken.

Ontdek ons maand-thema inclusief leuke challenges en voor je het weet spring jij energiek uit bed. De leukste ochtend community van Nederland met +250 leden.

Let op, je ontvangt binnen 5 minuten een mail met meer informatie en de toegang tot de Community. Check ook je spambox.

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Zoek