Favo producten van Body & Fit Shop

Het werd weer tijd voor mijn favoriete Body & Fit Shop bestellingen. Heel veel nieuwe producten, en genoeg lekkers om uit te proberen! Bijna elke zondagavond plaats ik weer een bestelling.  Dit bestel ik vandaag:

Mijn Body & Fit Shop bestelling

Hee Hoo let’s go. Mijn mandje zit dit keer vol nieuwe producten.
Body&fit Shop
De special flavour! Blueberry Yoghurt is mijn favoriet!
nieuwe producten

Tripje naar LA!!!

Donderdag vlieg ik naar Los Angeles! Een kort reisje, maar toch wil ik graag rekening houden met mijn eiwitten. Deze box heb ik besteld om mee te nemen. Meteen een variatie aan smaak. Mijn favo? Pistache!
Body&fit Shop, nieuwe producten

Ok Ok, ik kende ze al, maar deze wafels zijn echt lekker! Vooral met een laagje jam!nieuwe producten
Omdat.. deze altijd lekker zijn. Neem de naturel!Body&fit Shop
Je drinkt hierna meteen liters water haha, maar ze zijn zo gruwelijk lekker! Let op, één zakje is echt niet genoeg!Body&fit Shop
Hier ben ik zo onwijs benieuwd naar! Vegan Protein bar?!?! Wauw, die wil ik dus echt proberen! Ik ben (nog) geen vegan maar als dit wel een vervanger kan worden voor de “normale” repen dan ga ik er voor!

Heb jij weer producten besteld? Producten die ik eens moet proberen?

PS: Ik ben ambassadrice van Body & Fit Shop en daarom blog ik alleen over Body & Fit producten.

Nieuwsbrief

Wil je meer gratis ochtendtips en inspiratie? Meld je aan voor de dear Good Morning Nieuwsbrief

Energizer voor bedrijven

Geef je team een boost met de Dear Good Morning Energizer!

Community

De leukste start van de ochtend met de community. 6 live lessen per week vanuit je woonkamer

Bestel het DGM boek

Ontdek dé succesformule van Dear Good Morning. Bestel het boek en ga direct aan de slag!

Dit vind je misschien ook leuk

0 reacties

  1. Ik had laatst ook die wafels besteld, maar vindt ze een beetje droog. Ik heb ook de proteïne wafers crunchy double chocolade die zijn wel lekker. En ik vindt de smart bar crunchy heel erg lekker.

  2. Let us know wat je vind van de protein vegan bar! Ik ben van plan ze ook te bestellen maar vraag me af wat jouw ervaring is :)

  3. Wil je een review schrijven over die vegan protein repen/of andere vegan repen? Ben hard op zoek naar betaalbare lekkere reepjes haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Dear Good Morning

5-Daagse WAKE UP challenge!

Spring uit bed en geef je ochtenden een geweldige start! Welkom bij de 5-Daagse WAKE UP Challenge, waar elke dag een nieuwe kans is om je dag te beginnen met energie, enthousiasme en positiviteit.

De februari editie 2024 is nu al uitverkocht, maar schrijf je snel in en blijf op de hoogte van de volgende 5-Daagse Wake Up challenge

Dear Good Morning

Prijsaanvraag

Dear Good Morning

Retreat 2024!

Workouts, aerobics, yoga, meditaties, workshops, bonte avond bij het kampvuur, veel verrassingen en heel veel gezelligheid!

De editie 2024 is nu al uitverkocht, maar je kunt je altijd inschrijven voor de wachtlijst voor de 3e editie die van 28-30 juni 2024 is!

Dear Good Morning

Community

Word jij ook een ochtendgekkie? Met meer dan 300 leden, de leukste en enthousiaste ochtendberichten. Motivatie waar je U tegen zegt. Elke ochtend een virtuele live les vanuit je woonkamer. Welkom! Pak de ochtend voor jezelf. 

Probeer het nu 7-dagen GRATIS uit. 

Selecteer of jij per kwartaal of per jaar wil betalen, vul de gegevens in en je bent er helemaal klaar voor. Na de proefperiode wordt je abonnement AUTOMATISCH verlengd volgens de opgegeven betaalmethode. Je kan in je account zelf binnen de 7 dagen gratis opzeggen!

Zoek